Foto bij the hellsfire academy (17)

Dit is Miku haar outfit dit is niet wat ze orgineel wauw ma die had ik al gebruikt op haar voorte stellen dus is het dit geworden so Miku please don't shoot me

terug bij Izumi thuis "hé ma is dat een van jouw bends" riep Izumi's broer "the hellsfire" "ne nog nooit van gehoort" antwoorde ze "Laat mij daar dan verandering in brengen" zei Izumi die ineens achter hen stond "Dit is the hellsfire" ze knipte met haar vingers en wees met haar duimen naar achter haar "Nice place" kwam Miku binnen "ja da wordt goe slapen" Kumiko natuurlijk "Ik hoop dat de groenten hier biologisch worden gekweekt" sprak chiaki "oe er is een vijver" volgde Michiyo "cool" Miharu "ge hebt u een rijke vis gevangen broertje" Miyabi "wauw jauw ma is de eigenaar van Hamano enterprice de grotste muziek producer aller tijden" ja wie anders dan de manager Masa "Leuk optrekje schat" Gabriel kwam als laatste binnen "Ma, broer mag ik je voorstellen The hellsfire" Izumi kwam ni meer bij van het lachen wat wilt ge ook als u grote mond broer en u niet op haar mondje gevallen ma met de mond vol tanden staan. "ons eerste concert is morgen in het park gratis met heel veel covers" sprak Masa "Mevrouw Hamano ik ben de manger van The hellsfire als u beslist om ons mss een platencontract te geven moet je eerst naar mij komen.

Volgende dag op het consert

er was weinig maar meer volk gekomen dan ze dachten voor hun eerste dag van de week dat ze hier gingen optreden. Toen het zo ver was begon het met veel rook en hun eerst liedjes was the hellsong van sum 41 (zoek op het youtube als ge het wil horen) toen de intro begon ging de rook weg bij Izumi en Miyabi toen de drums begonnen bij Kumiko. toen de zang moest beginnen "how stop is mannen" riep Miku ineens en de rook was volledig weg "wat zien we hier een bend vol meisjes" ging Miku verder "zelfs de vocalist is een griet en dan beginnen we met een liedje met gastenvocals". "i get the picter Miku" antwoorde "maar daar is een oplossing voor dames en heren Gabriel" Daar stond hij niet wetend wat er bebeurden maar hij deedt gewoon mee. het consert werdt een grote hit met oude beken als skater boy van avril lavigne, 1000 miles van Vanessa Carlton, nog wa greenday, sum 41, yellowcard en gewoon veel rock o ja en Paramore natuurlijk. De volgende dagen kwam er meer en meer volk. The hellsfire werdt al snel 1 van de bekenste bends in de stad waar Izumi woonden en zelfs daar buiten.

Volgend hoofstuk is het eindelijk rusten na het drukke shema van The hellsfire

Reageer (3)

  • SpaceBunnie

    eeh zeg why staat uw broer me zijn bakkes vol
    tanden ?
    en wtf is da me die biologisch gekweekte groenten ?
    oh en een hele hoop mutanten valt ni op eh

    1 decennium geleden
  • sarmey

    verder :D

    1 decennium geleden
  • CuppieCake

    omfg :D
    ga verder
    verder verder verder verder verder verder verder :D :D
    en suske i like my outfit ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen