7:30. TUUT TUUT! TUUT TUUT! Ik duwde m’n wekker af en wreef slaperig in mijn ogen. Toen ik opstond zag ik een briefje op het andere kussen liggen. Ik vouwde het open en las. “Ik kijk al uit naar morgen. Je gaat het geweldig doen! Liefs Justin xoxo”. Wat is het toch een schatje. We hadden gisteren nog minstens 2 uur gepraat over vanalles en nog wat. Het was zo plezant. Justin is heel lief en bescheiden. Helemaal anders dan ik verwacht had.
Nadat ik gedoucht had, nam ik mijn kleren. Een rood kleedje met een zwart jasje op en mijn zwarte stiletto’s. Ik kleedde me aan een deed make-up op. Toen hoorde ik geklop op de deur. Ik deed de deur open. Het was Pattie. “Goedemorgen meis, klaar om te vertrekken?” Ik knikte en nam nog snel mijn tas. Deze voormiddag gingen we onze kledij voor de laatste keer passen, ’s middags gingen we allemaal samen iets eten, dan hadden we deze namiddag de soundcheck en repetities en om 8 uur begint de show. Ik was zo opgewonden. Samen met Pattie liep ik naar beneden.
Nadat we onze kledij gepast hadden, liepen we allemaal terug naar de bussen. “Wie heeft er zin in McDonalds?” riep Scooter. Iedereen stak zijn hand op en juichte. Toen we aan de McDonalds toekwamen stond er gelukkig geen paparazzi. We gingen allemaal naar binnen en gingen aan de tafels zitten. Justin kwam naast mij zitten. “Dankje voor het briefje” zei ik verlegen. “Geen probleem hoor. Lekker geslapen?” antwoordde Justin. “Ja hoor. Had alleen best wel veel last van zenuwen” lachte ik. “Dat komt allemaal in orde. Je doet het vast geweldig” ik glimlachte naar hem. Hij deed zijn hand een beetje naar omhoog en stak een haarlok achter mijn oor. Ik voelde me rood worden. “Je bent schattig als je bloost” fluisterde hij in mijn oor. En ik werd nog roder.


Na het eten stapten we allemaal terug in de bus en reden naar de Jobing.com Arena in Glendale. We stapten uit en liepen naar binnen. Samen met de andere dansers liep ik naar onze kleedkamer. Het lied dat ik met Justin zing, was helemaal op het einde van de show, dus hoefde ik me maar 1 keer om te kleden. Ik deed mijn danskledij aan met de rest. “Ben je er klaar voor?” vroeg Ashley aan mij. Ik knikte en zei “Ik ben er helemaal klaar voor”. “Je danst echt geweldig en ik ben blij dat je erbij bent gekomen.” Zei ze. Ik gaf haar een dikke knuffel en als snel waren we allemaal in een groepsknuffel beland. Daarna gingen we naar het podium om alle dansjes nog eens te oefenen.
Nadat we alle dansjes geoefend hadden, liepen de andere dansers terug naar de kleedkamer. Ik bleef nog even achter op het podium om zo meteen het lied met Justin te oefenen. Ik begon in mijn hoofd te tekst nog eens te herhalen en te overlopen wie wanneer zong. Justin zong alleen tot het refrein en het refrein zongen we samen. Daarna zong ik alleen tot het refrein en zongen we het refrein weer samen. Het volgende stuk zongen we afwisselend om dan samen af te sluiten. Ik was zo in gedachten verzonken dat ik verschoot wanneer Justin op mijn schouder tikte. “Klaar om te repeteren?” vroeg hij. Ik knikte en samen liepen we naar het podium waar we samen achter de piano gingen zitten. Justin speelde de eerste noten op de piano en al snel begonnen we te zingen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen