“Amy” zei hij met een glimlach. Ik gilde en Hope kwam onmiddellijk naar mij toe gerend voor een knuffel. Ik vloog in haar armen. Ik was gewonnen! Hoe gaaf was dat?! Meetouren met Justin en dansen over de hele wereld terwijl er duizenden mensen staan te kijken. Ook Hope was heel blij voor mij. Geen greintje teleurstelling op haar gezicht. “Ben je niet teleurgesteld?” vroeg ik. “Nee, ik ben heel blij voor jou!” antwoordde ze enthousiast “en ik zou toch te veel schrik hebben om voor duizenden mensen te dansen” lachte ze “Maar je moet me wel beloven om mij een keer te laten langskomen.” “Beloofd!” antwoordde ik. Ik gaf haar nog een dikke knuffel.
“Amy” zei Justin. Ik draaide me om “Ja?” “Kun je even hier komen. Dan kunnen we een afspraak maken voor het contract te tekenen deze week met je ouders bij” Ik knikte en liep naar hem toe. “Je danste echt geweldig. We zijn blij dat we jou gevonden hebben. Je wordt zeker één van de frontdansers. No doubt” glimlachte hij. Ik voelde mijn kaken rood worden. Zó goed was ik toch ook niet? “Dankje” antwoordde ik verlegen. “Dan gaan we nu eens kijken wanneer je met je ouders langs kan komen.”


Een paar dagen later zat ik in de auto op weg naar de studio van Justin. We kwamen aan bij een groot gebouw. Wow, hier vinden we nooit onze weg. Zenuwachtig stapte ik uit. “Ben je er klaar voor?” vroeg papa. Ik knikte en mama gaf mij nog een kneepje in mijn schouder. We liepen het grote gebouw binnen en gingen naar de balie. “We hebben hier een afspraak met Justin Bieber” zei mama. Die mevrouw achter de balie knikte “Ik vraag het even na. Op welke naam was de afspraak?” Vroeg ze terwijl ze de telefoon pakte. “Amy Dawson” antwoordde ik. Ze toetste en nummer in en zei in de telefoon “Amy Dawson is hier voor u.” Na een paar seconden legde ze de telefoon terug neer. “Hij komt onmiddellijk naar hier” zei ze vriendelijk tegen ons.
Enkele seconden later zagen we Justin met zijn bodyguard de lift uitstappen. Hij liep glimlachend naar ons toe. Hij gaf mij een snelle knuffel en mijn ouders een hand. “Jullie zijn vast de ouders van Amy.” Zei hij. Ze knikten “Inderdaad”. Hij wees naar de bodyguard achter hem. “Dit is Kenny” zei hij. Kenny gaf iedereen snel een hand. Samen gingen we terug naar boven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen