Iedereen had de dans geleerd en we hadden hem juist voor de laatste keer samen gedaan. Binnen 5 minuten gingen Justin en zijn choreografen de namen afroepen van de 5 beste dansers. Ik hoopte stiekem wel dat ik er bij zou zitten. Ik had Justin zien dansen daarjuist en hij kon écht wel goed dansen. En hij had ook zo’n lieve lach. Wacht. Begon ik hem nou leuk te vinden? Ach, hij is misschien de slechtste nog niet.
5 minuten later kwamen Justin, Chris en Alfredo terug binnen. Ooh, spannend! “De 5 namen die we nu gaan zeggen, mogen naar voor komen om straks de dans nog eens te doen.” Zei Justin. “Hier komen de 5 namen: Sterre, Jazmyn, Hope, Caitlin en last but not least: Amy” Iedereen gilde en ik maakte een sprongetje. Ik liep naar Hope toe en knuffelde haar. We waren erbij! Justin glimlachte om ons enthousiasme. Zijn lach was echt cute. Niet dromen Amy, concentreer je op de dans.
We deden alle vijf de dans nog eens en Justin, Chris en Alfredo trokken zich nog eens terug om te beslissen wie de winnaar zou worden.
Ik zit samen met Hope op de grond. Zou ik kans maken? Of zou Hope winnen? Ik voelde een steek van jaloezie toen ik daar aan dacht. Maar ze was wel een heel goede danseres. Toch hoopte ik stiekem dat ik zou winnen. Zo een grote tour meemaken leek me een fantastische ervaring. Iets dat je maar één keer in je leven meemaakt. En ik zou het zó graag meemaken.
Een paar minuten later kwamen Justin, Chris en Alfredo terug binnen. Nu werd ik pas echt zenuwachtig, mijn handen begonnen te zweten. We gingen alle vijf op een rij staan. “We waren het unaniem eens over het meisje dat onze winnares wordt” begon Justin. “En dat meisje is…”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen