"De leerlingen die uitgekozen zijn voor de combintatie; Ardennen en Venetië, zijn: Lucy, Katelyn, Taylor, Mason, Ashton, Louis, Jack..." Zei de vrouw met het rare kapsel, de groene, lange rok en de hoge, lelijke hakken die voor de klas stond. Lucy vond de vrouw, haar aardrijkskunde docent mevrouw Smit, altijd al een lelijke kledingstijl hebben, maar vandaag had ze zich overtroffen. En niet zo'n klein beetje ook.

Katy zat naast Lucy en daarachter zaten Ashton en Louis. De vrolijke Katy met de rode lokken, de populaire Louis en knappe Ashton die nooit iets tegen Lucy, noch Katy, zeiden. Een arrogante klootzak, zo had Katy hem genoemd.

"We gaan naar Venetië!" gilde Katy in Lucy's oor. Katy had al die weken non stop doorgepraat over hoe graag ze naar Venetië wilde gaan. En haar droom was uitgekomen. Ze zou samen met haar beste vriendin op werkweek naar Venetië gaan. Ze was dus ook super blij. Zo blij dat ze Lucy bijna doodknuffelde.

^^^^^^^^^^^

In de pauze gingen Lucy en Katy naar de vast pauzeplaats bij de nederlandslokalen. De nederlandslokalen waren op begane grond en daarom moesten ze al die trappen af, want de aardrijkskunde lokalen waren op de bovenste etage. Ze gingen op het halve trapje zitten en niet veel later kwamen Taylor en Mason ook aanlopen.

Taylor en Mason waren de andere twee van het vriendengroepje. Taylor had blonde, krullende haren met blauwe ogen. Hij was knap, vond Lucy, maar hij was niet haar type. Ashton was haar type, de populaire, knappe Ashton die haar niet zag staan en waar ze mee op werkweek ging. Katy shipte Ashton en Lucy als Lashton en Lucy vond het irritant als Katy dat hardop in de pauzes zei.

Mason had bruine haren met bruine ogen. Hij was ook best knap, maar net als bij Taylor zagen de meisjes hem niet staan. Puur omdat hij omging met Lucy en Katy, de twee 'stuudjes' van de 5 vwo.

"En dames, waar gaan jullie naar toe op werkweek?" vroeg Mason nieuwschierig toen hij zijn tas liet vallen en ging zitten op de onderste trede van het trapje. Taylor kwam naast hem zitten. "Naar Venetië!" riep Katy direct. Je kon nu al merken dat ze er super veel zin in had en dat ze niet kon wachten tot het vrijdag was.

Lucy vond ook dat het te lang duurde tot het vrijdag was. Ze had er erg veel zin in. Venetië was één van de steden waar ze graag heen wilde. De Ardennen waren gewoon buiten en je zou veel buiten activiteiten doen, daar hield Lucy van. Ze was altijd al het buiten typje geweest, vroeger hield ze van buiten zijn en dat was nooit veranderd.

De week zou nog eeuwen duren. Maar dat maakte Lucy niet uit. Ze kon niet wachten tot ze in de bus zat richting Venetië.

ik schrijf dit verhaal op wattpad! Dus mocht je het verhaal willen lezen, kijk zeker even op wattpad, want hierop ga ik niet al te vaak updaten!
Mijn wattpad naam is: story_unlimited en het verhaal heet gewoon 'The Forest'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen