Foto bij Chapter nine: The potion master

hellooo peopless
Het is al weer eeuwen geleden dat ik heb gepost maar ik probeer zo snel mogelijk een nieuw stuk te schrijven.
School vreet je op ik had deze week 6 toetsen in fucking TWEE dagen.
Jep op dat soort momenten ga je echt dood.
Hebben jullie ook al je rapport gekregen voor periode 2?
Ik wel en als ik over ga, ga ik naar Gymnasium 3 (hoera) ( voor de mensen die niet weten wat Gymnasium is. Met dat niveau krijg je oud Grieks en Latijn. En het is pretty awesome
Ik weet niet of het iemand interesseert maar ik ben met Hazel ( das 1 van m'n beste vriendinnetjes ) een nieuwe story begonnen.
Paperhearts~MaraudersEra~{Remus Lupin}
Paperhearts

Sarah Williams is 16 jaar stroomt binnen op Hogwarts in het 6e jaar. Op haar nieuwe school zal ze vrienden maar ook vijanden maken en zal ze een oude bekende tegen komen. Ze wordt mee gesleurd in de soms wat uit de hand gelopen grappen van de Marauders. Maar na een tijdje begint Sarah wel wat op te merken. Waarom sluipen ze met z’n vieren ’s nachts het kasteel uit? En wat is er met Remus zijn “little furry problem”? Ze probeert er achter te komen wat de jongens voor haar verbergen. Maar wat als ze gevoelens begint te krijgen voor 1 van de Marauders?

Sarah Williams
Sarah had op Beauxbatons geen vrienden en werd erg gepest. Daardoor heeft ze weinig zelfvertrouwen en is ze erg verlegen. Ze houdt erg van tekenen en schrijven. Op die manier heeft ze de jaren op Beauxbatons overleefd. Ze heeft donkerblond haar en groene ogen.

Personages
Sarah Williams
Lily Evans
James Potter
Remus Lupin
Sirius Black
Peter Pettigrew
Severus Snape
Melody Smith
Ivy Brown
Skyler Harrison
Will Bennett
Lewis en Leila Johnson
Primrose Baker
Laurence Parker

Ik zal voortaan wat sneller updaten, ik ga het proberen in ieder geval
Xox

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen