Foto bij 25-02-'16 × 86 days to go

86 days to go × tweet

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • VeerleClifford

    Die foto *.*
    I am dead...

    Wow.... Hoezo kindonvriendelijk.. Ik deed dat ook maar dan op de basishool. Daar werd om gelachen zelfs toen ik het in groep 6 deed.

    Deze docent nam het wel erg slecht op..

    8 jaar geleden
  • chanyeoI

    Ten eerste, dIE FOTO OH MY *heart eyes emoji*

    Haha, je was wel lekker bezig in de les (:

    Ehm, nu ik erover nadenk... Toen ik 6 was ofzo ging ik met mijn moeder naar de supermarkt en daar hadden ze ook van die kleine karretjes, kinderformaat. Mijn moeder had zo'n grote en ik zo'n kleintje en ik kon mijn moeders karretje herkennen aan de zes melkpakken die erin stonden. Ik wilde toen altijd de lekkere dingen in mijn kleine karretje en er lag iets in ons karretje (die van m'n moeder) dat ik lekker vond, dus ik wilde dat uit mijn moeders karretje halen en, je voelt hem al aankomen, dat was NIET ons karretje (maar er stonden wel zes melkpakken). Ik geloof dat ik er toen snel vandoor ben gegaan en ik heb voor de rest van m'n leven een trauma.
    Wat hebben we geleerd: altijd kijken wie er bij het karretje hoort.
    Ik heb zeker weten meer van dit soort awkward moments gehad, maar dit was het enige waar ik op kon komen...

    8 jaar geleden
  • xxshadowlovexx

    Ik zei ooit eens op school mama tegen iemand die van achteren echt heel erg op mijn moeder lijkt! Dus zij omkijken, je zag haar denken: wie de f*ck ben jij? xD

    8 jaar geleden
  • Peperoni

    HAHAHAHA MICHAEL IS EVERYTHING

    8 jaar geleden
  • awsten

    Oke first of all DIE FOTO LITERALLY HEART EYE EMOJI

    En, eh, goh, ik denk het meest ongemakkelijke ever was dat ik bij een vriendinnetje bleef eten (ik was like 10 ofzo) en ik was altijd een erg onhandig en ongemakkelijk kind geweest (nu nog steeds lolz, some things don't change) en we moesten daar altijd onze schoenen uit doen voor binnen etc. Maar tijdens het eten dacht ik dat ik mijn benen had geklemd rond de tafelpoot (bc ik was extreem ongemakkelijk omdat ik het eten niet mocht en zo en ja lolz idek) bleek dat ik niet de tafelpoot maar de benen van die moeder had vast genomen.
    yay great. Ik heb er nu nog een trauma aan geloof ik hahahaha i still cringe when i think about it

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen