Hallo iedereen!

Ik heb dit verhaal overgenomen van een vriendin. Zij is ermee gestopt omdat zij het spijtig vond dat haar verhaal niet gelezen werd.
Ik wil toch proberen hier een leuk verhaal van te maken. Ik hoop dat jullie dit met veel lezen en enthousiast zijn.
Tips zijn altijd welkom! :)



Ik ga pas verder met hoofdstuk 2 bij 2 reacties!

“Amy! Amy, je dansles begint zo, haast je een beetje!” riep mama van beneden. Ik deed mijn schoenen aan en liep de trap af. “Ben klaar” “Haast je maar, straks kom je nog te laat”. Ik gaf mama een kus en liep naar buiten. Ik stapte in mijn auto en vertrok.
10 minuten later kwam ik aan op de dansschool. Net op tijd. Ik zag Hope, mijn beste vriendin, aan de ingang staan en liep naar haar toe. “Hi meid, alles in orde?” vroeg ze terwijl ze mij een knuffel gaf. “Prima, met jou?” “Prima.” “Laten we snel naar binnen gaan, de les begint zo”. Samen liepen we naar binnen.
“Goede avond meiden, zouden jullie allemaal even hier willen komen zitten? Ik heb iets belangrijks te vertellen” zei Nora, onze danslerares. Iedereen ging in een halve kring rond haar zitten. “Jullie kennen vast allemaal Justin Bieber?” begon ze. Pfft, die kwal. “Hij begint binnen enkele weken aan zijn nieuwe tour. En hij is nu bezig met de audities voor de dansers. Volgende les komt hij naar hier, en mogen jullie allemaal auditie doen.” Zei ze vrolijk. Iedereen begin enthousiast te juichen. Ik snap echt niet waarom ze hem zo leuk vinden. Met zijn babyface. Zo speciaal is hij toch niet?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen