Foto bij O39

Ik weet dat het lang geleden is sinds het laatste hoofdstuk, dus in de spoiler staat een samenvatting (:

Jade Thirlwall heeft een bijzondere gave. Ze kan namelijk te pas en te onpas gedachtes van andere mensen horen. Dit werkt de studente Geschiedenis (met specialisatie in Oudheid en Antieke Cultuur) af en toe flink tegen.
Voor haar studie loopt ze stage bij Archeologisch Bureau Lewis. Hier leert ze Max(on) Newman kennen. Max heeft zo zijn dingetjes, maar de twee kunnen het bijzonder goed met elkaar vinden.
Als Jade dan iets over hem "hoort", maakt ze zich zorgen om hem. Ze waarschuwt hem, maar het mag niet baten. Er wordt bij Max ingebroken en belangrijke boeken over Philae en de tempel van Isis worden gestolen. Als deze informatie in verkeerde handen valt, kunnen er dingen gebeuren die geen mens mee willen maken. De inbraak en meervoudig inbreken op Max' computer doet het tweetal besluiten uit te zoeken wie er achter deze daden zit. Als ze dit weten, zullen ze achter deze persoon aan reizen en moeten ze proberen de wereld te beschermen tegen de krachten van Isis.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • chanyeoI

    I love it!
    En Max, proficiat! (Op het dan maar op dezelfde manier terug te doen.)
    +kudo

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen