* Amber *

Het is weer ochtend en samen met Brendy Tom en Bill loop ik naar school.
He hebben het over dat we binnen een Week afstuderen.
Ik en Brendy zouden nadien naar de universiteit gaan maar Bill en Tom wisten het nog niet door dat ze nog een bandje hadden
en Bill wou beroemt worden.
Ik en Brendy dromde der dan ook van om fotograaf te worden. Als de studies goed mee vallen zouden we binnen 3 a 4 jaar afgestudeerd zijn en een egte fotograaf zijn.
We zijn op de speelplaat en we kijken elkaar aan. We haten die pesters. Ik hoor de bel gaan en neem brendy mee naar de les.
Veel les hadden we niet meer aangezien we binnen een week afgestudeert waren.
Ik kijk Brendy aan en geef haar een glimlach. Ze lachte terug en waren bijde blij dat de school er bijna opzat.
" Amber wil jij iets gaan printen" vraagt de leerkracht en ik sta recht en verlaat de klas. Ik loop door de gang en hoor dat er iemand achter me stapt.
Ik loop normaal verder en word dan ruw tegen de muur geduwd . Het was laura blond en blauwen ogen. Ze zou al met zo wat de halve school in bed zijn gedoken. Zonder een woord te zeggen slaagt ze een knie in mijn buik. Ik voel me zelf dubbel plooien waardoor ze met haar vuist in mijn gezicht slaat. Ze neemt me bij de haren vast zo dat ik haar aan kijk " walgelijk kind als je gaat klagen zal ik je na school opwachten " sist ze en slaat me weer in mijn buik.
" jij gaat niks berijken in het leven jij blijft een stom wijf" lacht ze vals en laat me los. Ik loop meteen naar de wc en zie dat ze me een bloedneus heeft geslagen.
Snel veeg ik mijn gezicht schoon en ga de bladeren printen. Alsof er niks gebeurt is ga ik weer de klas in en leg mijn hooft op de tafel.



Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen