Foto bij 06-02-'16 × 105 days to go

105 days to go × SLFL predictions

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • awsten

    Hmm Good Charlotte zijn geloof ik net iets te bekend en ook the 1975 zijn toch al een grote naam. Het gerucht gaat dat HV weer opent in de UK, en ik zou dit niet erg vinden maar zou toch graag eens wat anders zien. Voor Little Mix ben ik persoonlijk niet zo. Coasts, hmm, ik zie hun stijl toch wat anders. Ik dacht misschien dat misschien State Champs zou openen of At Sunset c:
    Heel erg leuk dat je mijn voorstel hebt gebruikt!

    8 jaar geleden
  • VeerleClifford

    Ik ken alleen Litle Mix Haha. Is dat heel slecht?

    Ik kan sowieso niet wachten tot het concert ^^

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    Ik vind van deze bands Little Mix leuk, of die heb ik ooit leuk gevonden. Voor de rest maakt het me niet uit :')
    Ik zou het leuk vinden als Against The Current het voorprogramma zou worden, maar dat was toen meer omdat ik ze in september niet kon zien, nu ga ik in maart naar hun concert dus is het minder erg. :3

    8 jaar geleden
  • chanyeoI

    Ik hoop eigenlijk op Good Charlotte als het gaat om deze opties, daar zou ik namelijk erg blij van worden. Maar aan de andere kant is Good Charlotte al behoorlijk bekend in het poppunkcircuit, dus ik vermoed dat zij het niet worden.
    The 1975 lijkt me inderdaad ook niet erg logisch (die zijn ook al erg bekend) en Little Mix eigenlijk ook niet (hoewel ik met beide absoluut geen moeite zou hebben (; )
    Coasts ken ik eigenlijk nog niet (misschien moet ik maar eens gaan luisteren).
    Hey Violet zou ik oké vinden, maar liever iets anders, omdat Hey Violet de vorige keer ook al mee was...

    8 jaar geleden
  • Culloden

    Serieus, als het Coasts zou worden ga ik echt huilen in een hoekje omdat ik ze niet kan zien. Die band is echt geweldig!
    Mijn vermoeden gaat uit naar opnieuw Hey Violet... Al zou ik dat een redelijk domme zet vinden om hen nog een keer mee te nemen. Oké, One Direction heeft het ook twee keer met 5SOS gedaan, maar ik zou het precies logischer vinden om een andere openingsact te nemen.

    Ik denk dat de andere acts al te groot zijn om maar als opener aan te treden. Zeker Good Charlotte. Al zou het wel cool zijn. ^^

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen