Foto bij ** 001

Blair

Opnieuw val ik op mijn rug en voel ik zijn sterke hand in mijn nek. Ik pak zijn hand vast en sla ik soepel mijn benen om zijn nek. Waarop ik hem met alle kracht van me af werp. Daardoor zitten mijn benen om hem heen gekneld. Iets wat hij dus niet verwacht had want zijn gezicht is wat verbaasd. Van de zijkant kan ik geklap horen en draai ik mijn hoofd iets. Deze keer voel ik geklop op mijn arm. Hij heeft afgeklopt.
“Niet slecht.” Grijnzend komt de man met lichtbruin haar naar ons toe. Ik laat de man, die ik eerst vast geklemd had met mijn benen, los en spring ik flexibel omhoog dat ik op mijn voeten sta. “Leuk om te zien dat je het deze keer van haar verliest, Felix.”
“Ik hoorde jou, Demetri, dus ik was even afgeleid. Daardoor kon ze me makkelijk terug pakken.” Bromt Felix en kan ik toch iets van een trotse blik bij hem zien. “Je gaat zeker vooruit, Blair. Morgen weer?”
“Als ik me niet vergis dan trainen we elke dag voor drie weken lang. Morgen wil ik een dag voor mezelf.” Glimlach ik naar Felix. Juist dan voel ik een hand onder mijn kin en word mijn hoofd gedraaid.
“Wanneer heb jij voor het laatst gegeten, Blair?” Demetri's vingers voelen zacht en toch sterk aan.
“Blijkbaar te lang geleden want anders zou je die vraag niet stellen.” Weet ik van hem en voel ik Felix zijn arm om mijn nek. Hij houd er van om mij te verrassen om mij op die manier te testen. Ik doe hetzelfde bij hem. Het houd ons beide scherp en alert. Ik knipoog vlug naar Demetri en doet hij een paar stappen weg. Meteen gooi ik mijn beide benen omhoog en over Felix' zijn hoofd. Wel bijt ik kort in zijn arm.
“Dat is vals spelen.” Klaagt Felix en land ik netjes op mijn voeten. “Geen tanden, dat hadden we afgesproken.”
“In een gevecht gaat het anders ook nooit eerlijk.” Herinner ik hem met een grijns.
“Nu hoor je het eens van een ander.” Lacht Demetri weer en was ik bijna vergeten dat hij er is.
“Wat kom je eigenlijk doen?” Felix kijkt naar zijn vriend. “Kijken hoe ik haar regelmatig op haar rug leg.” Door die woorden kan ik merken dat Demetri me echt bekijkt. Voor het trainen heb ik graag een strak sportbroekje aan met een kort topje en daardoor is mijn blote buik te zien.
“Ik kom jullie eigenlijk waarschuwen dat we zo kunnen eten.” Hij draait zich om en loopt hij naar de deur van de dojo. “Over een half uur is Heidi hier met een groep toeristen. Zorg dat je op tijd ben.” Bij de deur draait Demetri zich nog één keer om en zie ik zijn ogen oplichten als zijn blik over mij heen gaat. “Niet slecht Blair. Trainen staat je goed.”
“Pas op, Blair, als hij zo gaat praten wil hij vaak een vrouw in zijn bed.” Waarschuwt Felix mij met een beschermende arm om me heen.
“Ik wist niet dat dat mogelijk was.” Verbaasd kijk ik omhoog naar hem.
“Er is genoeg wat je nog niet weet.” Schud Felix lachend zijn hoofd. “Laten we maar opschieten want ik wil zo eten.” Ik loop naar mijn eigen vertrekken die ik heb in het kasteel. Wat niet meer is dan een kledingkamer, badkamer en een slaapkamer. Ik heb dan geen nachtrust meer nodig omdat ik een vampier ben, toch heb ik wel een bed. Schijnbaar voor als ik een partner vind want sommige dingen zijn dus wel mogelijk. In mijn eigen kamer, loop ik door naar de badkamer. Een douche is zeker welkom om me op te frissen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen