De rest van de pauze is het heel gezellig en aan het einde ga ik naar Nils toe. Ik zie Dimitri dus ik ga naar hem toe en vraag waar Nils is. ‘Hij ging net naar wc volgens mij’ ‘oke thanks, alleen?’ ‘nee met Jelle.’ . Oh nee, niet met Jelle. Ik weet dat hij nog boos op Jelle is, ook al kent hij hem nauwelijks. Even verdrink in mijn gedachtes, dé Nils Käller is boos op iemand die mij heeft lastiggevallen. Ik loop naar de wc’s maar ik loop nog een beetje te dromen, ik loop tegen andere mensen aan waardoor ik weer op de wereld kom. Het dringt tot me door wat er misschien gebeurd kan zijn tussen de jongens dus ik begin wat sneller te lopen. Als ik bij de wc’s aankom is het helemaal leeg, en alle wc’s zijn open. ‘Nils? Jelle?’ schreeuw ik, maar ik krijg geen antwoord. Ik kijk naar de grond, waar een beetje bloed ligt. Ik buk om te kijken, ja het is echt bloed. Ik raak een beetje in paniek en bel Martha.
‘Mart??’
‘Ja wat is er?’
‘Kom supersnel naar de jongens wc’s’
‘wat doe jij daar? en gaat het wel je klinkt een beetje paniekerig’
‘Kom alsjeblieft’
‘Als onderweg’

Ik zit op Martha te wachten, tot ik opeens een hand op mijn schouder voel. ‘O my god Martha ik ben zo bang ik denk…’ ‘Martha? ik ben het, Nils’ . Ik draai me op en zie dat Nils achter me staat, ik vlieg in zijn armen en geef hem een lange knuffel. ‘Wat is er aan de hand? je ziet helemaal wit’ ‘Sorry, ik dacht dat er iets was gebeurd tussen jou en Jelle omdat je boos op hem was, ik raakte helemaal in paniek’. Nils laat me los en pakt mijn handen vast. ‘He Emma luister, jij wou dat ik Jelle met rust liet, dat heb ik gedaan. Ik doe niks als jij dat niet wilt. En sowieso, ik kan het wel een beetje met hem vinden. Niet dat hij mijn beste vriend is, maar hij is oké.’ ‘Daar ben ik heel erg blij mee’ zeg ik. Hij steekt zijn hand uit, en ik pak hem vast. We willen weglopen maar dan komt Martha aanlopen. ‘Wat was er?’ ‘Niks, ik dacht dat er wat was, maar ik vergiste me’ ‘gelukkig, ik dacht echt dat er iemand doodging’ . Ik moet lachen en we lopen met z’n drieën naar de klas.

Sorry dat ik zo lang niks heb geplaatst, maar ik had het heel druk met school en ik liep een beetje vast met het verhaal. Maar ik ga weer verder, so stay tuned :) En ik zit er ook aan te denken om alleen verder te gaan op wattpad, want dat is veel makkelijker, en dan hoef ik niet alles op 2 sites te plaatsen. Ik heet @ emmie_dubdub , dus volg je maar even hehe

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen