Pov Brendy

Georg reed naar waar ik het niet kenden. Amber lag te slapen op de achterbank en ik zat naast hem.
Hij zei niks. Hij keek me alleen soms eens aan. Ik had geen idee waar we waren. En wist nog minder wat er nu met ons zou gebeuren.
"naar waar gaan we" vraag ik stil " ergens ver weg" zegt hij
ik snapte er niks van en staar door het raam "je moet niet bang zijn alles komt goed" hoor ik hem zeggen met een geruste stem.
hoe vertrouwelijk hij ook klingte ik vertrouwde hem niet. Na heel lang te rijden stopte we bij een groot gebouw. Maar niet het huis van Tom en Bill.
Georg stapte uit en liet me uitstappen. Gustav kwam naar ons toe en maakte Amber wakker. Ik stond tegen de auto samen met amber.
Gustav gaf een sleutel een Georg af en keek ons aan. " meide jullie hebben de keuzen of jullie gaan hier alleen verder of jullie gaan met ons mee" zegt Georg
we kijken hem vragent aan en Georg moet plots lachen. "komop meiden ik wil jullie helpen maar ook niet dwingen bij me te blijven" zegt hij
Hij leek me toch wel te vertrouwen we hadden ook geen keuze als Bill of Tom ons vind zal het erger zijn. Ik knik en zet een stap naar voore "is goed" Amber kijkt me raar aan en neemt mijn hand.
" oke Amber gij slaapt bij Gustav brendy gij bij mij" zegt George "hey nee egt niet" hoor ik Amber roepe
" ja meid ik wil niet voorkomen dat jullie iets stoms doen zoals de flikke bellen" lacht Gustav en neemt de hand van Amber.
We gaan binnen het is er warm proper en mooi. " wat gaat er met ons gebeuren" vraag ik stil waardoor ik alleen een glimlach van Georg krijg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen