Pov Amber

Onderweg kwamen we een telefooncel tegen. We konden naar onze ouders bellen maar Zowel ik als Brendy waren niet meer welkom thuis. Ze zeide dat we zonder respect weggegaan zijn en gaan trouwen met rijke mannen.
We stonden dus op straat. Het was al laat en niet te warm buiten. Geen idee waar we zoude gaan slapen. Gelukkig al niet bij Tom. We gaan een steegje in waar we dicht tegen elkaar kunnen zitten en probeeren te slapen. Mijn hart springt in mijn keel als er plots grote koplamen van een auto recht op ons branden.
"dat is vast Tom of Bill" fluister ik. We besluiten te gaan renen waardoor de auto achter ons komt. Een groot hek houd ons tegen
" we moeten er over" zegt Brendy. Ik knik en volg der. Het was moeilijk maar het lukte. We keken achter ons en de auto bleef maar rijden recht door het hek heen .
Ik voel me bijna flouw vallen als het steegje ophoud "het loopt dood" gilt Brendy.
Ik kijk achter me en de auto staat stil. De deur gaat open. Mijn hard had nog nooit zo hard geklopt. Ze zullen ons straffen of meschien wel vermoorden !
Ik kijk verbaast als het Georg is die uitstapt. "stap in" roept hij naar ons.
Uit angst stapen we zonder een woord in bang dat we slaag zoude krijgen. Ik was zou bang wat Tom zou doen als we er waren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen