Pov Amber

Het is vroeg als ik gewekt word. Vandaag moest ik trouwen met Tom wat me egt tegen zat. Simone stond in de kamer met mijn jurk. Ze hielp me in de jurk deed mijn haar en make up.
Ik was bang van die vrouw ze had zo een blik waarmee ze me hellemaal in de war bracht. In mijn hoofd spelde rond om weg te lopen. Maar met Simone in de buurt zou dat moeilijk gaan. Ze begeleide me naar de enorme grote tuin waar de trouw zou door gaan. Tom was er ook al en kijk me aan.
Brendy was ook aanwezich samen met Bill. Als ik uiteindelijk naast Tom sta begint de priester zijn mis. Ik lette niet op en zocht een uitweg om te ontsnappen. Tom had mijn hand stevig vast dus dat was moeilijk. Ik keek naar de grond en zuchte
Er was geen uitweg. Tom zet een ring rond mijn vinger en ik moet het zelfde doen bij hem. En dan moet ik het ja woord geven maar zwijg. Iedereen is stil en kijkt me aan.
Tom knijpt in mijn hand maar ik kijk hem alleen maar aan. Simone komt achter me staan en voel een scherp voorwerp in mijn rug. Ik was bang dat ze me zou neer steken en kon niet anders "ja" zeg ik stil en Tom zoent mijn lippen tegen mijn wil. Ik hoor de mensen rond me juichen en klappen in hun handen. Ik was getrouwd

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen