Pov Amber

hoe later op de avond hoe dronker Tom werd. "Tom ik wil slapen" vraag ik voorzichtig. Hij neemt mijn hand en knikt. Hij neemt me mee naar boven en leg me op bed.Hij komt naast me liggen en betast me. Ik duw hem weg en kijk hem aan. Een harde klap voel ik op mijn wang. Hij betast me weer en gaat om me liggen. ik durf dees keer niks doen. Plots stopt hij. Ik kijk hem aan en zie dat hij ik slaap gevallen is. Ik duw hem van me af en draai me weg van hem. Waarom gebeurt dit toch.
Morgen moet ik trouwen met hem. Ik denk er niet aan mijn ja woord te geven. ik zou nooit trouwen tegen mijn will.
Ze kunnen me niet dwingen.




Pov Bill

Ik en Brendy zaten op de kamer. Ik wist dat Brendy nog niet klaar was voor sex. Ik liet haar dicht tegen me aan zitten. Haar warmte deed me goed. Ik keek der aan ze viel al rap in slaap.
Langzaam voel ik me ook slaperig. Ik sluit langzaam mijn ogen en val in slaap...
Ik word wakker door dat Brendy wilt opstaan. Ik trek haar terug en ze valt neer op bed "wat is er" fluister ik. "niks" zegt ze bang
"ik zeg je dees als je wilt ontsnappen maak je je vast aan het bed" grijns ik. Ze knikt en kijkt me aan. Ik leg mijn armen om der heen. Brendy legt haar hoofd op mijn borstkas en valt in slaap. Ik wacht nog even tot ik zeker wist dat ze sliep. Weglopen kon ze niet de deur was op slot en de sleutel had ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen