Pov Brendy

Ik zit tegen de muur in de gang. Ik hoor voetstappen die recht op me afkomen. Als ik opkijk zie ik Bill . Hij trekt me recht en neemt me mee de kamer in. Lichtjes duwt hij me op bed en plaatst zijn lippen op de mijne. Ik werk niet mee maar Bill gaat verder. Hij tilt mijn jurk omhoog ik duw hem van me af. Hij kijkt me aan en even heb ik bang dat hij boos is.
"ik geef je tijd" fluistert hij. Ik knik en hij neemt me mee naar beneden. Na een trouw is er een trouwfeest natuurlijk en dit was ook het geval.
Bill neemt mijn hand en samen dansen we de openingsdans. Ik zie dat Tom de broer van Bill er ook is hij heeft een meisje bij hem.
Ik voel Bills warme handen rond me. Ik voel een warm gevoel vanbinnen. Ik kijk naar het meisje dat bij Tom staat. Ze kijkt niet egt gelukkig en Tom houd haar bij der arm vast.




Pov Amber

Tom houd me brutaal vast zo dat ik niet weg kan. Bill was getrouwd met een rood harig meisje. Waarscheinlijk ook ontvoert. Morgen moest ik met Tom trouwen
Was er niet gerust ik "hey" hoor ik een stem zeggen ik kijk naast me en zie het meisje "mijn naam is brendy" lacht ze. Ik knik en kijk der aan "mijne is Amber" zeg ik verlegen. ik laat een traan en ze veegt het weg "jouw is het zelfde als mij over komen zekerst" vraagt ze "ontvoert" vraag ik en ze knikt.
Ze omhelst me en dan word ze van me gehaald. Ik zie dat het Tom is "ga naar bill" zegt hij bot tegen Brendy. Ze doet niks en blijft staan "ga naar Bill" dreigt Tom nu en Brendy nigeert het. Ze krijgt een harde klap in haar gezicht en valt neer. Bill helpt haar overeind en brengt haar weg. "oke mensen feest gaat gewoon door" roept Tom. Ik had schrik van Tom hoe hij deed zo agresief.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen