Pov Simone

Ik ging naar binnen en doorzocht wat de spullen in het huis. Als het meisje in een hoekje staat grijp ik mijn kans. Ik ga op der af en neem de spuit.
Ze raakt in paniek en kan door een raam springt die open wasen loopt door de tuin. Vlug loop ik achter haar. door dat ze in paniek wegloopt en niet weet naar waar heen struikelt ze en kijkt me aan "jouw leven zal even veranderen" sis ik en spuit het middel in der. Ik sleur haar in de auto op de achterbank en ga terug het huis in. Zoek wat spullen van haar en neem paar kleren van haar mee.
Haar naam was Amber dat zag ik op haar pasje. Ik start de auto en rijd naar huis. Ik rijd de oprit op en ga de garage in.
Vlug roep ik Bill en Tom. Geschrokken kijken ze me aan als ze het meisje op de acherbank ziet. Ik open de koffer en kijk naar Bill "en dit is de jouwen" lach ik naar Bill en zie hem glimlachen maar ook twijfelen . De jongens namen elk hun meisje mee binnen en zetten ze op hun kamer ze waren nog verdoofd dus konden ze nog niet lopen





Pov Amber

Ik zat opgesloten in een kamer ik kon me weer bewegen maar durven niet van het bed af komen. Ik was zo bang voor wat er zou gebeuren. En ik wist niet eens waarom ze me hier hielden. Tranen lopen over mijn wangen. Trillingen gaan door mijn lichaam. En vragen blijven onbeandwoord. Plots komt er een jonge binnen. Hij kijkt me lief aan en komt naast me zitten "jij moet Amber zijn mijn verloofde" lacht hij "verloofde" schrik ik. Hij staat op en gaat naar de deur "ow mijn naam is Tom" zegt hij en verlaat de kamer terug. Wat gebeurt er !!! Het is stil en nog steeds beweeg ik niet. Langzaam aan laat ik mijn benen uit bed glijden om dan voorzichtig naar de deur te stappen. De deur die opslot was. Ik ga weer op het bed zitten en laat mijn tranen komen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen