Foto bij Three.

Sorry als de hoofdstukken te klein zijn.
Ik doe echt mijn best er het beste van te kunnen maken.. ^.^
Oh en dankjulliewel voor de abbo's!
En door de weeks probeer ik iedere dag 1 hoofdstuk te posten en in het weekend meer. ^-^
.

Mullingar, 2016.


Met knallende hoofdpijn word ik wakker en wanneer ik mijn ogen open doe word het niet veel beter. Fel licht schijnt de kamer binnen en een lichte kreun verlaat mijn mond. Naast mij wiebelt Rosalie en langzaam komt ze overeind. 'Morning.' komt er schor uit en verrast kijkt ze me aan. 'No man.' grinnikt ze en grijpt dan naar haar hoofd. Die heeft dus ook hoofdpijn. Ik laat me terug in het kussen vallen en zucht dan. 'I am hungry.' mompelt Rosalie en schopt me. 'Hé!' roep ik en hoor Rosalie lachen. 'Make me food.' grinnikt ze en zucht dan. Ik blijf liggen en krijg daardoor weer een shop van Rosalie. 'Food!' schreeuwt ze nu luid, wat pijn doet aan mijn hoofd. 'Okay, okay.' zeg ik luid en duw me overeind. Zuur gal komt omhoog zetten en snel ren ik naar de badkamer waar ik me over het toilet heen buig. 'Olivia?' vraagt Rosalie en houd mijn haar vast terwijl ik mijn maag leeg in het toilet.
Moe laat ik me op het bed vallen en zucht. 'Are you okay?' vraagt Rosalie die me met een vies gezicht aan kijkt. 'Yeay.' mompel ik en sta dan toch maar op om mijn tanden te poetsen. 'I am going to take a shower!' roep ik naar Rosalie. 'Okay!' roept ze terug, ik doe de deur dicht en draai de kraan om. Snel ontdoe ik me van mijn kleding en laat me tegen de muur aanzakken terwijl de warme stralen mijn lichaam verwarmen. Voorzichtig duw ik me omhoog en pak de fles douchegel.
In een groot t-shirt plof ik naast Rosalie op de bank. 'Hi!' word er geroepen en dan valt de deur dicht. Geschrokken kijk ik om en zie Scott staan. 'I am here to pick up my stuf.' glimlacht hij. 'Well hurry, we don't want you here.' reageert Rosalie bot op hem. Scott loop naar de slaapkamer en boos sla ik Rosalie. 'What?' vraagt ze. 'That wasn't nice.' mompel ik en zak weer onderuit. 'Olivia?' word er geroepen en Rosalie houd me tegen. 'He need my help.' mompel ik en schud me los. Snel loop ik naar de slaapkamer waar Scott staat. 'Is this one yours?' vraagt hij en houd een oude trui vast. Ik slik even en schud dan nee. 'It's Nialls.' mompel ik en neem de trui aan van Scott. Hij knikt en gaat verder met inpakken. 'The rest is yours.' mompel ik en loop met de trui in mijn handen terug naar de woonkamer. 'What did he want?' mompelt Rosalie terwijl ze aan het zappen is. 'He found a sweater.' mompel ik en laat me naast haar op de bank zakken. 'Is that Nialls?' vraagt ze verbaasd en trekt de trui uit mijn handen. Voorzichtig knik ik. 'Oh my.' mompelt ze en snuift er aan. 'It's smells like him.' mompelt ze en geef me de trui terug. Ik breng de trui naar mijn neus en snap wat ze bedoelt. De trui ruikt naar Niall. Naar alles waar hij ooit mee bezig is geweest. Ik zucht en leg de trui dan naast me. 'You should burn it.' mompelt Rosalie en een stukje van mijn hart breekt. Ze heeft gelijk. Ik moet hem los laten en om daar mee te beginnen moet ik zijn trui weg doen. Al doet het nog zoveel pijn. Rosalie zucht en legt haar hand dan op mijn knie. Ik kijk haar aan en ze glimlacht bemoedigend naar me. 'I, I.' stotter ik en zucht dan. 'We don't have to do it.' momeplt Rosalie. 'I understand.' Ik glimlach waterig en richt mijn blik op de trui. 'I can remember the day he gave me this sweater, like it was yesterday.' zucht Ik en glimlacht dan. Ik snuif de geur nog eens op en sluit dan mijn ogen denkend aan die dag.

Mullingar, 2010.

'Oh no!' roept Rosalie en wijst naar buiten, we zitten in het frans lokaal. Ik volg haar vinger en zie dat het kei en kei hard regent. 'Oh no, I didn't bring my jacket.' mompel ik. De dag begon prachtig, de zon scheen fel en er was geen wolkje aan de hemel te vinden, nu is dat anders. De luide bel gaat af en met een snel tempo schuif ik mijn boeken in mijn tas. Ik loop met Rosalie het lokaal uit richting de uitgang. 'I hate rain.' moppert ze en trekt haar capuchon over haar hoofd. 'I see you tomorrow.' grinnik ik en geef haar nog snel een knuffel. Rosalie rent richting de fietsenstalling en wanneer ze de hoek om is loop ik terug naar binnen. De enigste ruimte waar ik nu zou kunnen zitten in de kantine en mijn beslissing is dus al snel gemaakt. Ik duw we deuren open en zoek een mooi plaatsje bij het raam waar ik neerplof. Ik pak mijn reken huiswerk er bij want zoals het er uit ziet zit ik nog wel even en heb ik nog dertig sommen op mijn agenda staan voor morgen. Ik zoek een pen en begin dan aan de eerste som.
'Hey.' mompelt Niall en drukt een kus op mijn kruin. 'Heya.' glimlach ik vrolijk en schuif mijn boek in mijn tas. 'Are you ready?' vraagt Niall en wild schud ik nee. 'I hate this weather.' mompelt hij en neem mijn hand vast. Hij trekt me overeind en laat me dan los. Wild vliegen de vlinders tegen mijn buikwand en ik moet moeite doen om niet te enthousiast te worden. 'No jacket?' vraagt Niall verbaasd als hij mijn jas nergens ziet. 'The sun was shinning this morning.' verdedig ik mezelf. 'Wait.' mompelt Niall. Hij laat zijn tas vallen en rent dan weg. 'Okay.' grinnik ik en pak zijn tas op. Ik loop richting zijn kluisje waar ik hem zie kloten. 'Here.' glimlacht hij en duwt een trui over mijn hoofd. Ik trek hem aan en glimlach dan. 'I don't want you to get sick.' glimlacht hij en drukt een kus tegen mijn voorhoofd. Hij neemt zijn tas weer vast en samen lopen we naar de uitgang.


Een zucht verlaat mijn mond. Ik mis hem, mijn beste vriend, mijn crush, mijn Niall.

Reageer (1)

  • DreamyHarry

    oooh so cute i love this story (H)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen