Foto bij why do you wanna help me out of my problems ( Tom lovestory ) 152

Hey lieve lezers
Sorry dat het zo verschrikkelijk lang duurde maar ik had echt geen tijd.
Ik heb tijdens de vakantie even een dipje gehad en moest veel blokken, taken maken en had vorige week stage.
Morgen heb ik mijn derde examen en volgende week heb ik er nog 2.

Vandaag heb ik verschrikkelijk nieuws gehoord. Alan Rickman is helaas overleden. Hij was een groot acteur en behoorde toch wel in mijn top acteurs.
Ook hem hebben we moeten afgeven door kanker. Net zoals David Bowie op 10 januari en mijn oma een paar maanden terug in oktober.
Ik heb het er best moeilijk mee, zeker omdat het door zo een verschrikkelijke ziekte is. Ik hoop echt dat ze ooit een medicijn hiervoor vinden.
RIP Alan Rickman

Groetjes magiclove

Iedereen zat al in de zaal. Je stond naast Jason en Chris te wachten tot jullie op het podium werden geroepen. Jason: “Succes allemaal.” Jullie wensten elkaar allemaal succes. Opeens hoorden jullie de presentator van het programma en je sloot even je ogen. Niet panikeren Demi, dit kon je. Je staat er niet alleen voor. Toen jullie namen werden afgeroepen, stapten jullie op het podium en meteen hoorde jullie gejuich door de hele zaal waardoor je toch een glimlach op je gezicht kreeg. Jullie stonden mooi naast elkaar in het midden van het podium. Achter jullie waren er 3 grote muren en voor jullie in het midden stond de jurytafel. Presentator: “Welkom terug allemaal! Het is al een heel spannende strijd geweest, hoe voelt het om hier te staan vandaag?” Hij kwam tussen jou en Jason staan en zette de microfoon naast je mond. Jij: “Eerlijk gezegd voelt het onwerkelijk.” Presentator: “Jullie hebben allemaal al ongelooflijk veel knappe dingen laten zien, maar er kan helaas maar 1 iemand winnen. Jury vertel maar wat de opdracht voor vandaag is.” Hij sloeg zijn armen om jou en Jason heen en keek de jury glimlachend aan. Keith: “Allereerst welkom terug.” Kim: “Vandaag is jullie laatste opdracht en we zijn oprecht benieuwd wat er zal gemaakt worden.”
Damon: “Een finale is altijd wel een beetje speciaal.” Kim: “En daarom hebben we ook voor een specialer thema gekozen dit keer.” Keith: “Namelijk…” “Iemand of iets waar je naar opkijkt!” Keith: “Jullie krijgen 3 uur de tijd.” Presentator: “Ondertussen laten we de hoogtepunten van de show van dit jaar en de winnaars van de vorige edities zien, ja Kim bereidt je maar voor.” Kim: “Na al die jaren ben ik het al wel gewend.” Lachte ze. Presentator: “Vertel eens Chris, wat ga jij maken of is het een persoon?” Chris: “Dat is een verassing.” Presentator: “Oh toe nou.” Chris schudde lachend zijn hoofd. Damon: “Jullie mogen naar de muren achter jullie gaan. Als je nog graffiti nodig hebt vind je die op de tafel opzij. Veel succes en go!” Je draaide je meteen om met een grote glimlach en nam meteen al je eerste spuitbus. De muur was ditmaal zwart als basis dus had je een witte spuitbus genomen en begon je meteen al met de horizontale en verticale lijn voor het hoofd. Dit wou je perfect doen. Ondertussen ging er achter jullie een groot doek naar beneden waar ze van alles op zouden projecteren zodat ze nog niets konden zien. Er stond bij jullie alle 3 wel een camera man en zoals elk jaar zouden ze waarschijnlijk tussendoor een aantal dingen al laten zien. Nadat je de vorm van het gezicht af had, zette je een stapje naar achter om eens te kijken of het klopte. Gelukkig was dit ook het geval. Je keek eens snel naast je en zag Chris en Jason druk werken. Meteen keek je weer naar je eigen werk. Schudde de bus en klom op de ladder om het bovenste gedeelte van je gezicht vormen. Je hoorde opeens “Go Demi!” Waardoor je vermoedde dat ze juist jou even in beeld hadden laten komen. Je ging terug de ladder af en zette deze snel opzij. Je besloot om het gezicht eerst wit te maken en dan met grijstinten verder te gaan. Op het einde zou je wel iets van kleur toevoegen. Al vrij snel was de eerste bus leeg en nam je opzij een andere bus. Je schudde eerst eens en spoot eens op een kartonnetje. Daarna begon je verder met het inkleuren van het gezicht van de meest speciale persoon in de wereld.

Reageer (1)

  • KiliXxEagle

    Oew! ik gok op Tom?

    Hihi, stel je zijn gezichtje eens voor als hij merkt wat ze maakt XD

    zo LIEF! <3

    xx Kimsel

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen