Wiet plofde op de bank en Anna kwam naast haar zitten. "Wiet, het komt wel goed oke, Sjors heeft vast wat tijd nodig." en Anna sloeg haar arm om Wiet heen en trok haar naar haar toe. "Kom je toch tijdelijk in mijn slaapkamer wonen, een voordeel kunnen we lekker samen in bed liggen" en Wiet glimlachtte.

"Kom Wiet" en Anna trekt haar mee. Wiet kijkt Anna verbaasd aan maar laat haar gewoon meesleuren. "Wat gaan we doen dan?" "Ja daag, dat zeg ik niet " en Anna begint te lachen. Ze gaan beide op de scooter zitten en Anna bindt bij Wiet een blinddoek voor. "moet dit?" "ja dus laat het." Na een tijdje rijden komen ze bij het gebouw aan. Anna stopt haar scooter en begeleid Wiet er voorzichtig af. "Blijf staan, en hou je blinddoek om" Wiet knikt en Anna parkeert haar scooter.
Anna gaat achter Wiet staan en knoopt de blinddoek los. Wiet kijkt met grote ogen naar Anna. "OMG gaan we zwemmen? Dat is zo leuk, maar ik heb geen bikini.." Anna kijkt Wiet grijnzend aan en haalt Wiet's bikini uit haar tas. "tadaaaa, ik heb voor alles geregeld."
Ze lopen naar binnen en het is echt een prachtig zwembad. Een van de mooiste en grootste zwembaden van Europa."We blijven hier vanavond ook slapen Wietje" Wiet kijkt Anna met grote ogen aan. "Meen je dat?" Anna knikt en geeft Wiet een kus op haar voorhoofd. "Je bent zo lief An."
Ze gaan naar de kleedhokjes en kleden zich snel om. Als ze klaar zijn lopen ze samen naar binnen en Wiet kijkt met grote ogen naar Anna. "Wow het is echt prachtig hier." zegt Wiet. Anna grijnst en tilt Wiet op en loopt naar het zwembad.


Ze komen aan bij het strandje en Anna rent zo met Wiet in haar armen het zwembad in. "Het is echt zo mooi hier." zegt Wiet. Anna knikt en duikt onderwater. Anna zwemt weg en Wiet probeert haar te volgen maar Anna gaat veelste snel en ze is haar alweer kwijt. Wiet dobbert op dezelfde plek waar ze stond en Anna komt via de achterkant naar haar toe zwemmen en grijpt wiet en trekt haar mee onder water. Wiet zocht naar adem dus Anna liet haar los en samen kwamen ze boven. "sorry dat was niet de bedoeling" zei Anna. Wiet lacht. "Ik schrok me dood" beide namen ze een hap lucht en gingen weer onder water. Anna pakte wiet stevig vast en begon Wiet te zoenen.

Wiet en Anna stonden boven aan de glijbaan. "Zie je die tenten daar liefje?"Wiet knikt. "Daar gaan wij vanavond slapen." zegt Anna. "Dat is echt super romantisch" zegt Wiet en geeft Anna een kusje.


Samen gleden ze naar beneden en toen ze beneden kwamen splashte ze hard in het water.

"Kom zullen we eventjes wat eten liefje?" vroeg Anna en Wiet knikte en pakte Anna haar hand. Anna keek naar de hand en glimlachte en gaf Wiet een kusje op haar neus.
"Kom we gaan hier lekker pizza eten" en Wiet stemde erin mee en samen zaten ze romantisch aan een tafeltje te wachten op hun gezamelijke 2 persoons pizza.
Nadat ze de Pizza op hadden liepen ze nog even naar het strandje en gingen aan het begin van het zwembad in het water zitten. "Het lijkt net alsof we echt op het strand zijn." zegt Wiet Anna knikte en ging dicht tegen Wiet aanzitten en legde haar arm over Wiet heen. "Ik hou van je" zegt Anna. Wiet kijkt Anna blozend aan. "Ik hou ook van jou."
Even later liepen ze naar de tent en trokken hun pyjama aan. "Dankjewel voor deze geweldig dag." en ze trok Anna naar zich toe. "Heb je toch ook verdient liefje." en ze gaven elkaar wat kusjes. Ze gingen dicht tegen elkaar aan liggen. En binnen enkele minuutjes waren ze al vertrokken naar dromenland.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen