POV Gibbs:[/pov]

De woorden snijden door mijn hart. Je hebt mama te veel pijn gedaan! Ik vecht tegen de stem in mijn hoofd die alsmaar roept dat ik fout bezig was en dat hij het beter wist.
Weet ze dan niet waarom? Háár schuld was het niet. Nee, het was ook nooit de bedoeling haar pijn te doen. Nooit! Nooit zal ik dat doen!
Ik sta langzaam op en buig me over Mark heen, pak hem bij zijn kraag en trek hem iets omhoog. Ik weet dat het pijn doet en ik weet niet precies waarom maar ik hou hem vast. "Ik hou van jullie beiden! Of je het nou geloofd of niet!" Ik laat hem weer zakken en draai me om, nu naar McGee toe!

POV Ziva:
Ik sta bij McGee's bed. Wat ziet hij er vreselijk beroerd uit! Overal brandplekken, zwart haar - of wat daar nog van over is- en gesloten ogen. Slaapt hij? Erger? Misschien houden ze hem niet goed in de gaten?
Voorzichtig schud ik aan zijn schouder, "McGee? Tim?" ik zie zijn ogen open gaan en zucht van opluchting, hij leeft. "McGee, hoe is het met je?" vraag ik voorzichtig.
Uit mijn zak haal ik mijn telefoon en zet zachtjes McGee's lievelingslied op. Misschien helpt het wat? Ik pak een stoel en zet hem naast het bed, met een zucht ga ik zitten. Waarom zoveel ongelukken de laatste tijd? Tony, Mark, McGee. Wie is de volgende?
De deur gaat open, een zuster komt binnen, op de voet gevolgd door Gibbs. "Hoe gaat het met hem?" vraagt hij aan de zuster.
"Meneer maakt het goed, hij gaat vooruit de afgelopen 3 uren. Ik denk dat hij aan het einde van de week weer naar huis kan." "Dan pas?" roep ik er doorheen. "Ziva!" roept Gibbs gelijk boos naar me, "gedraag je!" hij wend zich tot de zuster, "Dat is niet bepaald snel? Wat is er mis met hem?"
Het jonge meisje -ik gok rond de 25 jaar- haalt haar schouders op, "rook in zijn longen. Niet dodelijk, moet alleen goed in de gaten gehouden worden. Hij overleefd het gewoon. Maar ik moet weer aan het werk, jullie moeten over 5 minuten ook weer weg trouwens!" ze draait zich om en loopt weg.
Ik kijk van McGee naar Gibbs, "hoe was het bij Mark?" vraag ik aan mijn baas.
Geen antwoord...
"Gibbs?"
Een zucht volgt, "prima"
Tuurlijk.... Maarja, misschien is het te snel?!

Hey NCIS-lovers,
Zijn de POV's trouwens wel leuk zo? Te kort? Ik hou niet zo van kort schrijven maar deze zijn veeeeeel te kort voor mijn gedachte!
Ben zelf ook niet helemaal tevreden helaas, maar maybe wel over next chapter!
xx shadss

Reageer (1)

  • Zapata

    Oeh goed stukje! :D

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen