Anna krijgt tranen in haar ogen en loopt weg. "Zie je nou wat je doet Sjors, je wordt bedankt hé." Wiet loopt achter Anna aan maar ziet haar niet meer en loopt weer naar de bar. "Dankje, nu is ze ook nog eens weggevlucht." Sjors kijkt Wiet boos aan en loopt weg. "Ja ga maar weg." zegt Wiet boos.
Ondertussen is Anna via de achterkant naar buiten gevlucht. Ze loopt naar het park naar haar favoriete bankje en gaat daar zitten. Ze pakt haar telefoon en kijkt naar de foto die ze samen met Wiet had gemaakt, en glimlacht.


Wiet moet nog een half uur werken en maakt de keuken schoon. Waar zou Anna zijn? Ze kan niet langer wacht en pakt haar jas en sneakt stiekem weg via de achterkant.
Na een tijdje lopen besluit ze het park in te gaan. I ran, i ran so far away. i just ran. i ran night and day
zingt Wiet zachtjes. Wiet ziet niemand en begint steeds ietsje harder te zingen, en opeens ziet ze uit haar ooghoek iemand op een bankje opdraaien.

Anna hoorde gezang en draaide zich om. Aw wat kan Wietje mooi zingen en kijkt Wiet verliefd aan, ze ziet Wiet schrikken en lacht. "Je hoeft niet te schrikken hoor liefje, ik ben het maar." roept Anna en Wiet komt naar haar toe lopen. "Sorry, ik dacht dat er niemand was" en Wiet bloosde. "Ik was op zoek naar jou, maar ik heb je nu gevonden." en Wiet omhelst Anna en geeft haar een zoen.


"Waarom liep je weg?" vroeg Wiet en ging weer op het bankje zitten. Anna kwam naar haar zitten en zuchtte. "Ik.... ik ben nogal onzeker.." zei Anna en ze kijkt weg. "Waarover ben je onzeker?" vraagt Wiet dat verbaasd. "Nou..." Anna zucht. "Ik doe zo mijn best voor jou en als dat iemand zegt dat ik een slechte invloed op je heb." Ze krijgt tranen en veegt ze weer weg. "Dan.. dan wordt ik daar onzeker van en denk ik dat ik niet goed genoeg ben." "Liefje, denk niet zo. Dat is nergens voor nodig." Wiet gaat dicht tegen Anna aanzitten en trekt haar naar haar toe. "Jij bent de geweldigste persoon die er bestaat en je hebt geen slechte invloed. Ik wil jou Anna en niemand anders." en geeft Anna een zoen. "Dankjewel Wietje." en Anna legt haar hoofd op Wiet haar schouder. Samen staren ze naar het water.

"Zullen we morgen met Sjors gaan praten?" vraagt Anna en komt naar boven en kijkt Wiet aan. "Is goed, kom laten we gaan het wordt al laat."
Samen lopen ze naar het plein en als ze daar zijn geven ze elkaar een hele dikke zoen en een knuffel. "Tot morgen liefje" zegt Anna "Tot morgen" en ze lopen ieder een eigen kant op naar huis.
"Hey Anna" zegt Bianca "Alles goed? zal ik wat thee voor je zetten?" en ze loopt naar de keuken. "Ja lekker. kan ik zo even met jullie praten?" Anna gaat aan de eettafel zitten en wacht totdat Anton en Bianca ook komen. Bianca schenkt de thee in en zet het neer en gaat zitten. Anton is er ook bijgekomen. "Vertel Anna" "Oke, nou Wiet en ik hebben een relatie." Bianca en Anton kijken naar elkaar. "Wat leu....." zegt Bianca maar Anna kapt haar af. "En Sjors is het daar dus helemaal niet mee eens, ze zegt dat ik een slechte invloed heb op Wiet. Maar Sjors kent me niet eens..." Anna laat haar hoofd op de tafel vallen en begint te huilen. Bianca loopt naar haar toe en aait over haar rug heen. "Lieve Anna, laat Sjors jullie relatie niet verpesten oke? Wiet is hier altijd welkom en als er iets is zijn wij er voor jullie" "En nu weg met die tranen" zegt Anton lachend. "Dankjewel Bianca" en lacht.

Even later gaat Anna naar haar bed en pakt haar telefoon erbij.

Anna ~ Hey lieve Wiet, ik heb het Anton en Bianca verteld over ons en ze steunen ons en ze vinden het superleuk. Je bent hier welkom. Tot morgen x. Ik hou van je. Slaaplekker.

Piep Piep, Piep Piep Wiet kijkt op en pakt haar telefoon. Het is een berichtje van Anna en opent het.

Wiet ~ Wat lief om te horen. ik hou ook van jou. Slaaplekker lieve Anna tot morgen.

De volgende dag komt Anna naar Wiet haar huis.
*TRIINNGGGG* De deurbel gaat en Wiet loopt naar de deur en doet open. Even later komt Anna binnen lopen en ze geven elkaar een kus. "Sjors, kun je even komen?" en Sjors komt naar beneden gelopen. "Wat is er?" "Ik wil even over je praten over Anne en mij." en Wiet pakt Anna haar hand vast. "Anna en ik houden van elkaar. Ze heeft ook totaal geen slechte invloed op mij. Ik heb me in al die tijd nog nooit zo fijn gevoeld." Sjors zuchtte "Waarom zucht je?" Wiet en Anna kijken elkaar aan. "Ga maar even een tijdje uit huis jij." en Sjors loopt weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen