*BAMMM* Anna en Wiet schrokken, en rende geschrokken naar Wiet haar kamer. "WTF WAS DAT" zei Wiet en verstopt zich achter Anna. "Ik zal wel even kijken liefje" zei Anna stoer en geeft Wiet een kus. Anna loopt naar beneden en ze ziet dat er een plantje van de vensterbank gevallen was omdat het raam openstond en t nogal waaide. Anna pakt het plantje en zet het terug en doet t raam dicht. "Liefje wat was dat?" vraagt Wiet bangig. Anna komt weer boven en zegt "niks om bang voor te zijn meis, plantje was gevallen door de wind." Ze zitten naast elkaar op het bed en kijken een beetje rond. Anna schuift wat dichter naar Wiet toe en pakt haar hand. "je bent lief" en kijkt Wiet diep in haar ogen aan. Wiet bloost en geeft Anna een kusje. Anna gaf een kus terug en Wiet begon met zoenen. Ze gingen liggen en kroelde met elkaar.
"We waren nog niet klaar met waar we mee bezig waren" zei Anna fluisterend in Wiet's oor. Ze trokken elkaars kleding uit en begonnen spannende dingen te doen.

Het was 3 uur en Wiet en Anna besloten om naar de supermarkt te gaan. "Wat zullen we vanavond maken lief?" vroeg Wiet. "Uhmm, ik heb wel trek in iets van pizza, dan kunnen we dat zelf maken" en Anna aaide Wiet over haar rug. "Dan nemen we pizza, maar dat moet dat niet net zo mislukken als onze koekjes." "Nee dat gebeurd was niet, want ik ben namelijk 'the cooking queen'" zei Anna lachend. "Oke ik vertrouw je maar als het fout gaat is het jou schuld" Anna lacht en geeft Wiet een speels tikje en fluisterd. "Dat gebeurd niet schat" Wiet bloosde en pakte de ingrediënten.
Anna en Wiet liepen richting huis. "Ik heb echt zin om samen te koken" zegt Anna en ze pakt Wiet haar hand. "ja ik ook, dat wordt sowieso heel romantisch" en Wiet begint te blozen. "Aw moet je nu weer blozen wat ben je toch schattig." en Anna geeft Wiet een kusje op haar wang.
Thuis aangekomen halen ze alle ingrediënten uit de tas en leggen ze in de koelkast en of het keukenblad. Anna loopt naar de laptop toe en gaat naar Youtube om een liedje aan te zetten. Wiet komt achter haar staan en knuffelt Anna van de achterkant. "I got a heart, i got a soul. believe me i use them both." zingt Anna zacht mee. Wiet begint te glimlachen en geeft Anna een kus op haar mond.

De deur gaat open en Sjors komt thuis. "Hee...y.... oh" Anna en Wiet kijken om. "Wat oh?"vraagt Wiet. "Ik had niet verwacht dat Anna er ook zou zijn." "Problemen mee?" zegt Wiet boos. "Nee joh, natuurlijk niet." en Sjors gaat op de bank zitten en zet de tv aan. "Wel dus, ik hoor het aan je stem." "Kom Anna we gaan naar boven." Wiet trekt Anna mee.
Een uur later komen Wiet en Anna weer beneden en beginnen aan hun pizza. "Kom we maken van het deeg een hartjes vorm" zegt Anna en ze begint het hele deeg te vormen als een hart. Als het klaar is giet Wiet de tomaten saus erover heen. Ze pakken wat mozzarella en snijden wat tomaten in dunne plakjes en voegen als laatste nog wat pesto eraan toe. en gooien er ook nog wat basilicum overheen. "Dit wordt smikkelen straks" zegt Wiet enthousiast en begint te springen. Anna pakte de bakplaat met pizza en schuift hem in de oven. 20 min later halen ze de pizza eruit en smikkelen die samen lekker op.

"wauw dit is heerlijk" zeggen ze inkoor. Na het eten, kijken ze nog even wat tv en gaan ze al snel naar bed want morgen moeten ze alweer aan het werk.


*zzzzttttt zzzzttttt zzzztttt* De wekker ging en Wiet schrok wakker, Anna sliep nog maar Wiet laat haar liggen. *Waauuw wat is ze toch mooi* en Wiet geeft haar voorzichtig een kusje. Wiet loopt naar beneden en maakt een heerlijk ontbijtje voor Anna. Ze pakt wat melk en schenkt het in een glas. Ze pakt twee beschuitjes en snijdt wat aardbeitjes en doet ze op het beschuitje. Ze besprenkelt er wat suiker op. En ze schrijft nog een kaartje met de tekst. 'Goedemorgen liefje, ik hou van je. Een lekker ontbijtje voor een heel lief mooi meisje' Ze pakt een dienblad en zet de spullen erop en loopt heel voorzichtig naar boven.
Wiet opent de deur en ziet dat Anna al een beetje wakker wordt. "Goedemorgen liefje" zegt Wiet en Anna kijkt naar haar, haar ogen worden groot en ze begint te grijnzen. "Is dat voor mij?" Wiet knikt en loopt richting Anna toe en zet het op haar schoot. Anna ziet het briefje liggen en pakt het op en leest het. "Awww liefje toch, je bent echt lief" en gebaard dat Wiet naast haar moet komen zitten. Wiet komt zitten en Anna geeft haar een dikke kus.
"Het is echt heerlijk liefje" en Anna geeft Wiet weer een kus. "Gelukkig maar" zegt Wiet en staat op en kleed haar om. "Ew ik heb echt geen zin om te werken" zegt Anna opeens. "Ik lig veel liever met jou de hele dag in bed. Wiet kijkt Anna aan en knikt "morgen kunnen we lekker lang in bed blijven als je dat wilt" Anna wordt spastisch en begint op het bed te springen als een klein kind "JA JA JA JA DAT WIL IK HEEL GRAAG!!" Wiet lacht en trek Anna van het bed af. "Ik hou van je" en trekt Anna mee in een knuffel. "En ik hou zielsveel van jou Wietje."

Samen rijden ze op Anna haar scooter naar BOKS toe om te gaan werken. Ze komen aan en lopen naar binnen. "Nou daar gaan we weer hoor, heb echt totaal geen zin." zegt Anna en begint te zuchten. "Niet zo zuchten dames, jullie moeten de hele dag nog." zegt Bing en begint te lachen. De eerste klanten komen al binnen en Wiet loopt ernaar toe om de bestellingen op te nemen.
"2 koffie en 2 broodjes gezond liefje"Zegt Wiet die de bestelling van die twee mensen had opgenomen. Anna maakt de koffie en Wiet kijkt in de keuken hoever het personeel daar is met de broodjes. Na 5 minuutjes in alles ongeveer klaar en brengt Wiet het naar de twee personen toe. "Eetsmakelijk"
De hele tijd moeten ze maar hetzelfde doen steeds bestellingen opnemen en het klaarmaken. "Hoelang moeten we nog?"vraagt Anna ongeduldig "ik heb namelijk echt geen zin meer," "Uhm... " WIet kijk op haar horloge "Nog 2 uur" Anna geeft Wiet snel een kus en loopt maar weer naar tafels toe om alle vieze dingen op te halen.
Sjors komt binnen en loopt naar wiet toe. "Wiet ik wil even met je praten." "waarover?" "Over Anna, ik ben bezorgd om je" Wiet kijkt Sjors boos en en Anna ziet dat en loopt ernaar toe. "Wat is er?" "Sjors wilt praten over jou omdat ze bezorgd over me is."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen