Wiet loopt naar de wc en Anna hoort het als ze de deur opslot doen. Anna pakt haar jas en gaat weg. "Anna waar ben je..." roept Wiet. Wiet zoekt door het huis maar ziet haar niet en ze gaat zielig op de bank zitten en probeert Anna te bellen maar ze neemt niet op.
Na 10 minuten hoort ze de bel en loopt ze naar de deur toe. "WTF waar was jij?" zei Wiet toen ze Anna zag. Anna lacht "WIJ GAAN KOEKJES BAKKEN!!!" en ze duwt Wiet mee naar de keuken.
Wiet en Anna zijn lekker bezig en kneden samen het deeg. Anna gaat achter Wiet staan en pakt haar handen. "Romantisch hea!" fluistert Anna in Wiet haar oor en ze kneden verder.
Na een tijdje rolde ze het deeg uit en drukte het uit met een hartjes vorm en daarna schoven ze ze in de oven. "Kom lief" zegt Wiet en trekt Anna mee naar de bank. Ze gaan zitten en uiteindelijk komt Wiet bij Anna in haar armen liggen.
* piep piep, piep piep* de oven gaat af.. maar Anna en Wiet zijn inslaap gevallen...
Sjors komt de trap oplopen en opent de deur en ze ruikt echt een heel aangebrande lucht. Ze ziet Wiet en Anna op de bank liggen en wist niet wat ze moest denken. "WIIEEEETTT? Anna en wiet schrikken wakker. "wat is er?" vraagt Wiet en sjors gebaard met haar hoofd naar de oven "OH SHIT ONZE KOEKJES!" en Wiet gaat er snel naartoe en haar ze uit de oven. "Ze zijn helemaal zwart" en ze moet lachen, net als Anna. "Jongens dit is helemaal niet grappig." zegt Sjors boos. "En wat was dat op de bank?" Wiet loopt naar anna en pakt haar hand zodat ze opstaat en Wiet doet haar arm on haar heen. "Wij zijn samen"

"Oh oke.." zegt Sjors en loopt weg. "Wat oh oke? ben je niet blij voor mij? voor ons?" "dat zeg ik niet, ik had het alleen niet verwacht" "Wat? wat moet je verwachten van mij dan?" zegt Wiet boos. "Wiet ik heb hier nu geen zin in." "Waar niet in? dat ik gelukkig ben?"zegt Wiet en Sjors loopt weg.

"Schatje trek je er niks van aan.. ik ben er voor jou!" Wiet kijkt Anna aan en geeft haar gelijk. "Kom ik weet wat leuks" zegt Anna en neemt Wiet mee naar de bank.
Anna begint Wiet te zoenen en te knuffelen. "Je bent zo lief liefje!" Zegt Wiet en Anna kijkt haar aan en zoent haar verder. Het wordt steeds intiemer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen