Sjors kijkt Anna geschokt aan. "Wat is er gebeurd?" maar terwijl Sjors dat zegt loopt Anna naar boven. Anna komt boven aan en alle deuren zijn open behalve een. Anna klopt voorzichtig. "Wietje zit je daar?" Wiet kijkt naar de deur en houd zich stil. "Wietje?" hoort wiet weer. "Anna ga weg."
Anna pakt de deurklink en haalt hem voorzichtig naar beneden en komt binnen. "Anna wat zei ik je nou, ga weg." "Wiet luister naar me oke." Wiet draait haar rug naar Anna toe maar Anna begint toch te praten. "Jij Wietje, jij verklaard mij de liefde, en ik Anna Brandt wilde dat ook al doen maar toen zoende je me..." Wiet bijt op haar lip en wilt omdraaien maar ze blijft toch met haar rug voor zitten. "Ik vind jou ontzettend leuk Wietje, en dat laten we dan toch niet verpesten door zo'n sukkel." Wiet draait zich naar Anna en geeft haar een kus. Anna grijnst. "Wat is dit.. " Wiet kijkt weg en houd haar hand voor haar mond. "Wietje?" en Anna kijkt wiet heel lief aan. "Het spijt me oke.. ik reageerde nogal heftig, ik hou er niet van als mensen zo tegen me doen. Ik ben echt stapel op jou en, en ik wil niet dat iemand dat verpest." Anna glimlacht en geeft Wiet een kusje op haar voorhoofd. "Kom hier." Zegt Anna en ze geeft Wiet een hele dikke knuffel.
"Dames, Ik ga naar mn werk." roep Sjors vanaf beneden. "Doeeghhh!"roepen ze in koor terug en dan lopen ze hand in hand naar beneden. "Wil je wat drinken lief?" vraagt Wiet en loopt richting de koelkast. "Is goed, doe maar hetzelfde wat jij neemt." Wiet pakt een pak met ice tea uit de koelkast en schenkt het in twee glazen, Anna komt dichterbij en gaat achter Wiet staan. "Hey lief, kom is lekker knuffelen met mij" en Anna begint Wiet vanaf de achterkant te knuffelen.

Samen lopen ze naar het zitgedeelte toe en Anna gaat op een stoel zitten en Wiet op de bank. "Zullen we een filmpje kijken?" vraagt Wiet en Anna stemt in.
De film is nog niet zo heel lang begonnen en Anna zit een beetje om haar heen te kijken. "Wietje?" en Wiet kijkt verliefd naar Anna. "Kom eens hier." Wiet komt richting Anna en staat voor haar neus. "Kom op mn schoot zitten."

"Wietje jij bent het allerleukste meisje die er bestaat, en ik wil jou nooit meer kwijt." "Ik wil jou ook niet kwijt Anna." ze houden elkaar stevig wast en er valt een traan over Anna haar wang. "Wat is er lief?" "Ik, Ik ja... dit gevoel met jou, het is zo speciaal, en ik heb dit nog nooit gevoeld bij niemand niet..." en er rolde nog wat tranen over haar wangen. "Aw Anna.. je bent zo lief. Ik heb dit gevoel ook nog nooit bij iemand gehad. Dankjewel" en ze houden elkaar stevig vast. "Ik hou van je Wiet!" en geeft Wiet een kus op haar mond. "En ik hou van jou"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen