Foto bij Chapter 5

Anna haar hoofd komt dichterbij, en Wiet sluit haar ogen. "Kijk uit dat er niks valt Wietje" fluistert Anna zwoel in Wiet's oor.


Anna schuift langzaam achter Wiet en tilt haar op. "aaahhhh zet me neer straks valt het nog"schreeuwt Wiet. "Ik zei dat je uit moest kijken dus hou het maar goed vast." zei Anna en begon te rennen. Opeens klonk het geluid van een glas die stuk viel op de grond! "Wietje kijk nou uit!" "Ja hallo jij moet uitkijken, moet je niet zo snel rennen." Anna begint nu te lopen en zet Wiet neer op de eerste trede van de trap. "Geef die borden maar hier" zegt Anna en ze legt de borden op de tafel neer.
Wiet kijkt omzich heen en wordt rood. "Waarom wordt jij rood wietje?" vraagt Anna grijnzend en legt haar hand op Wiet's wang. "Nee niks, heb het beetje warm door dat geren van jou." "Wat een excuus, daar hoor ik t warm van te krijgen" en Anna pakte Wiet naar haar toe en plaats haar lippen op de hare.
Ze stoppen even en kijken elkaar diep in de ogen aan. "Ik vind je echt leu..." en Wiet breekt Anna af en zoent haar.
Na tientallen secondes stoppen ze en kijken ze elkaar diep in de ogen aan. Wiet wilt iets zeggen maar loopt weg. Anna blijft achter en kijkt wat Wiet gaat doen. Er is een doodse stilte en Wiet begint met het afruimen van de tafel en Anna kijkt haar nog steeds aan. "Wat is er?" vraagt Anna en loopt richting Wiet, maar Wiet loopt snel wel.
*Waarom doe ik nou zo... Ik wil Anna maar ugh wat is er toch met me...* denkt Wiet en draait zich om en gaat in een hoekje zitten van de keuken. Anna is bezig om nog de laatste dingen op te ruimen en schoon te maken. "WIET WAAR BEN JE?" Roep Anna en ze loopt een beetje te zoeken. Wiet hoort Anna en verstopt zich in een lege kast in de keuken. "WIETJEE??" * ze was toch nog niet weggegaan..." dacht Anna bij zichzelf en zoekt nog even verder. "Wiet, waar ben je. Ik zie je jas. WIEETTT??" Anna geeft op en loopt naar de bar toe. Ze pakt een notitie blaadje en schrijft daar iets op.

~ Hi lieve Wietje, ik weet dat je je verstopt hebt,want ik zag je jas. ik ben alvast naar huis Bianca smste me. hier ben je mijn nummer 06*********~

En Anna pakte haar jas en sjaal en liep weg.
Wiet hoorde de deuren dichtgaan en stapte uit de keukenkast. Ze liep naar de bar toe en zag het briefje liggen. *hey ze is familie van Bianca, dat wist ik niet. hoop niet dat ze het erg vind dat ik me verstopt had. * *ugh wat is ze toch leuk, steeds hoe ze me achterna rent, haar lieve kleine dingen wat ze doet.. ik moet het haar echt vertellen maar ik weet niet hoe." Wiet pakt haar jas en de sleutels van BOKS en sluit af.

Even later komt Wiet thuis. "Hey lief, waarom ben je zo laat? moet je nog iets eten?" vroeg Sjors die samen met Lana op de bank zat. "hey, nee dankje ik heb net nog in BOKS gegeten. ik moest uur doorwerken en moest afsluiten sorry dat ik niks van me heb laten horen." en Wiet trekt haar jas uit en hangt hem aan de kapstop. "Met wie heb je gegeten of was je alleen?" "Met Anna" en Wiet loopt naar de Keuken om wat drinken te pakken. "Wie is Anna?" vraagt Sjors en komt richting de keuken lopen. "Nieuw meisje, ik moest haar inwerken, en toen moesten we van Bing afsluiten en schoonmaken." "Aardig meisje?" "Ja, maar wel heel druk" en Wiet glimlacht. "Zeker dat je niks meer wilt eten?" "Nee ik hoef echt niets meer ik zit vol." en Wiet liep naar haar kamer toe.
Wiet staart naar het briefje wat Anna had laten liggen.


*Wat zal ik doen... zal ik haar bellen?* Wiet pakte voorzichtig haar telefoon en zette Anna in haar contactlijst. Na even wat getwijfel drukt wiet op het hoorntje en belt Anna. De telefoon gaat over.
"Hallo met Anna." Wiet weet niet wat ze moet zeggen en houd stil. "Hallo is daar iemand?" hoort Wiet "uhmm.. Hal--...." net toen ze wat wilde zeggen werd de verbinding verbroken...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen