WIIEEETTTT!!! schreeuwt Bing vanuit zijn kantoor. Wiet rent gelijk naar het kantoor toe om te vragen wat er is.
"Wat is er Bing?" "Straks komt er een groepje mensen lunchen dus het wordt druk straks." zegt Bing. "Kun je
ervoor zorgen dat alles dan goed geregeld wordt?" "Ja natuurlijk" zei Wiet.
Wiet liep weer richting de bar en er kwamen twee mensen zitten. "Wat kan het zijn?" vroeg Wiet aan de twee meiden.
"Euhm, voor mij een fanta met broodje zalm.""En doe voor mij maar een koffie en broodje gezond." "Komt eraan meiden." zei Wiet, en ze liep weer richting de bar om de bestellingen door te geven, en zelf het drinken te pakken en te maken.
"Wiet, hier is de bestelling voor tafel 3." riep een meisje achter het scherm van de keuken, en gaf het door aan Wiet. "Dankjewel Lisa." "Een koffie, een fanta, en twee broodjes een met zalm en een gezond." "danjewel" "Eetsmakelijk" zei Wiet en draaide zich om en wilde gaan lopen. "AUW, KUN JE NIET UITKIJKEN OFSO" "Uhm S-s-sorry" zei Wiet en keek het meisje recht in haar bruine ogen aan."Woow.." zei wiet en had haar mond een beetje open. Het meisje keek haar aan en begon te grijnzen. "Wat is er?" en sloeg haar armen in elkaar. Wiet liep weg, maar het meisje kon nog snel haar arm pakken. "Wat is dit nou?" "Niks, ik ben aan t werk, kan ik iets voor je opnemen?" vroeg wiet maar het meisje keek haar nog steeds grijnzend aan en liep door naar het kantoor. "Wa-wat ga je doen?" vroeg Wiet hysterisch. "Sollicitatiegesprek" en het meisje liep naar binnen.
Het was rustig en Wiet besloot stiekem een beetje mee te luisteren, maar hoorde niet veel. Even later hoorde ze de stemmen dichterbij komen en liep ze snel richting de bar, en begon random wat op te schrijven alsof t leek dat ze iets deed.
"Zo Anna, dan zie ik je morgen om 10 uur hier." zei Bing met een grote glimlach op zijn gezicht. "Ja baas" zei anna en maakte zo'n mars houding. "Tot morgen meisje met de blonde haren" zei Anna draaide zich op gaf wiet een knipoog en liep weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen