Foto bij 31-12-'15 × 142 days to go

142 days to go × selectieve waarnemingen/associatie-opdracht-iets

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Culloden

    Ik ben niet naar een concert gaan kijken, dus ik kan helaas niet antwoorden. Maar ik ben er zeker van dat er heel veel mooie momenten uit voort zijn gekomen!

    8 jaar geleden
  • VeerleClifford

    Meeeh.
    Ik ben niet geweest. Ik kon geen kaartje meer krijgen.
    Ik kon het wel online via een Livestream volgen maar dat is niet het zelfde. Het meest bij gebleven moment was voor mij: Toen ik ontdekte dat Livestream werkte.
    Dat was een top moment!!!

    8 jaar geleden
  • awsten

    Nu vraag je me wat hahahhaha
    Ik stond bij PV al op voorhand als een gek "na na nananana" te roepen bc ik stond aan Michaels kant hahaha en ik ging verschillende keren dood omdat ze zo freaking dicht waren
    Oeh oeh de belgian chocolate song en Mikey die heel schattig "hallo" en "salute" zei :3 en Luke die bij slsp "im not gonna take my pants down brussels" ipv "if you dont move you'll drown etc" bc iedereen had zo een papier met "pants down now" op :')
    Oeh en de leuke mensen die ik heb ontmoet en de hey violet acoustic hangout waar ik op de eerste rij zat :3
    Het was over het algemeen gewoon ge-wel-dig en ik kijk zo uit naar SLFL!

    8 jaar geleden
  • chanyeoI

    Waarschijnlijk is dat bij mij het feit dat ik vijf dagen van tevoren via een meisje uit mijn Grieksklas aan een kaartje kwam, zodat ik er toch nog heen kon gaan. Oh ja, en die jongen die me daarna vertelde: 'my feminine side is so jealous right now'. Dat is letterlijk wat hij zei. En tja, het hele concert zelf was gewoon geweldig, dus dat zou ook kunnen (:

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen