Foto bij Warm Christmas 3.5 (One Direction)

De kerst was een geweldige tijd geworden voor alle jongens! Het feest is vrolijk gevierd en er is veel lol gemaakt.

Harry en Gemma hebben als eerste de koekjes gemaakt. Zoals altijd zaten ze daarna helemaal onder de bloem en waren ze tot teen vies. Na gedoucht te hebben, zijn ze samen met een lelijke kersttrui aan naar Love Actually gekeken. Ze waren nu eenmaal te leuk om niet aan te trekken. De volgende dag, boxing day, zijn ze natuurlijk afgereisd naar Holmes Chapel. Hun moeder was natuurlijk zeer verrast dat haar zoon ineens op de stoep stond. Voor haar zat hij natuurlijk nog in het zonnige Australië. Maar na een dikke knuffel moest ze het wel geloven. Ook Robin was natuurlijk heel blij. Hij hoefde niet de kerst door te brengen met twee vrouwen. Natuurlijk zijn ook cadeaus gegeven en uitgepakt. Zelfs Harry had cadeaus meegenomen. En natuurlijk werd er ook gesmuld van het heerlijke verlate kerstdiner. Het werd een heerlijke kerst voor broer en zus Styles. Een kerst waarvan vooral Gemma nooit van had durven dromen.

Niall en Erin hebben na de enorme verassing elkaar bijna niet meer losgelaten. Elk moment raakten ze elkaar aan. Of ze nu helemaal tegen elkaar aanzagen, hun lippen elkaar raakten of dat ze alleen maar elkaars handen vasthielden, het contact was er constant. Ook tijdens het kerstdiner lag Niall’s hand de hele tijd op Erin’s knie of bovenbeen. De familie werd er bijna gek van en elke keer dat er weer een kus voorbij kwam, begon Joe te joelen en begonnen de kinderen vieze geluiden te maken. Ach, ze hadden elkaar gemist. 's Avonds zijn de twee natuurlijk tegen elkaar aan in slaap gevallen. Niall's armen om Erin haar middel. Ook op boxing day konden ze elkaar nauwelijks loslaten. Zo’n beetje alles deden ze samen. Zelfs toen Niall halverwege de dag vermoeid in slaap viel vanwege zijn jetlag, bleef Erin bij hem. Ze keek gewoon de kerstfilm af die ze op dat moment aan het kijken waren. Ze werden er flink mee geplaagd, maar het maakte ze allemaal niets uit. Ze waren samen en dat telde.

Louis en Alicia hebben natuurlijk ook een fantastische tijd gehad. Nadat Alicia eenmaal geloofde dat Louis er echt was, hebben ze samen heel veel lol gehad. Louis had alle Home Alone films nog liggen en dus hebben ze een filmmarathon gehouden. Het was diep in de nacht toen ze eindelijk klaar waren, maar dat kon ze niets schelen. Waarom zou het ze ook maar iets uitmaken? Ze hadden elkaar lang niet gezien en nu ze eindelijk elkaar weer zagen, moest diep tijd goed benut worden. Na die avond stonden er ook weer ontzettend veel rare, lelijke en bewogen, maar ook leuke selfies op hun mobieltjes. De volgende dag zijn ze samen naar het graf van Alicia's moeder geweest. Dat was het enige moment dat Alicia moest huilen. Voor de rest is er alleen maar gelachen. Daarna zijn ze naar Doncaster gegaan, naar de familie van Louis. Zodra de zusjes doorhadden dat hun grote broer er was, werd Louis bedolven onder de knuffels. De meiden wilden hem haast niet loslaten. Zelfs de jongste tweeling kwam naar hem toe gekropen. Aangetrokken door de stem van hun grote broer. Met een lach die de rest van de dag niet verdween, begroette Louis zijn moeder, die stiekem toch wel een traantje moest wegpinken. De lieverd. Ook Alicia werd hartelijk ontvangen. Natuurlijk, ze kwam daar al van kinds af aan. Alle Tomlinsons kenden haar wel. Alleen de jongste twee van de familie kenden haar niet. Maar dat gaf niet. De kerst van Louis en Alicia was compleet.

Liam en Iris hebben nog de volgende twee dagen genoten van de Zwitserse bergen en natuurlijk van elkaar. Ook hadden ze nog wat tijd doorgebracht met de andere mensen uit het All You Need Is Love huis. Ook Christie mocht natuurlijk haar Australische Flynn in de armen sluiten. Met z'n zessen hebben ze zich nog best vermaakt. Maar het grootste deel van de tijd is het koppel toch met elkaar bezig geweest. Hoe kan het ook anders? Ze hadden elkaar gemist voor een paar maanden. Er was veel te vertellen en natuurlijk werd er tussendoor ook gezoend. Want nu kon het weer. Liam kwam erachter dat hij Iris nog meer had gemist dan hij dacht. Hij had zichzelf nog niet helemaal vergeten voor het feit dat hij Iris had late night gaan, maar het belangrijkste was dat hij haar terug had. Nu Iris wist dat Liam een klein beetje Nederlands had geleerd, probeerde ze hem nog meer dingen aan te leren. Ze had dubbel gelegen on Liam die een tongbeen probeerde uit te spreken die zelfs Iris lastig vond. De kat krabt de krullen van de trap was nog echt een stapje te ver voor Liam. Maar hij zou zich nu wel voor kunnen stellen in het Nederlands. En dat was al heel wat. De verloren tijd was zeker ingehaald deze kerst. En ze hoopten op nog veel meer kerstdagen samen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen