Foto bij Bad News 1.4 (Iris)

Ik zucht. De twitterapp is zo ontzettend langzaam. Nou ja, de app niet. Mijn telefoon vooral. Ik heb eigenlijk echt een nieuwe nodig. Eindelijk verschijnt er een rij tweets op mijn schermpje. Vrij snel kijk ik ze door. Dan kijk ik bij de trending topics. Bij die van Groot Brittannië staat niets interessants. Ik kijk ook nog even bij de wereldwijde trending topics. #1DSydney3 is trending. Ik klik erop. Ik ben niet per ce fan van de band, maar Liam, mijn ex, hoort bij One Direction. Ik heb geen idee waarover het gaat, maar ik tik het toch aan. Allerlei gillende fans komen voorbij. Ik kan ze natuurlijk niet echt horen, maar ik kan het me zo voorstellen. Dan zie ik een tweet van het 1DHQ account.

@onedirection: Australia! Extra dates added!

Er zit ook een foto bij. Daar zullen de extra data wel op staan. Ik kijk het lijstje door. 1 extra show in Melbourne en ook 1 extra in Sydney. Op 24 december. Dat menen ze toch niet? Het staat hier wel, dus het is denk ik toch wel waar. Arme Liam. Ik weet hoe graag hij bij zijn familie is en al helemaal met kerst. Vorig jaar hebben we het samen gevierd. Dat was echt geweldig. Als het aan mij lag, vierden we het dit jaar weer samen. Helaas vond Liam dat hij te weinig tijd voor mij had en hij heeft het daarom uitgemaakt. Ik vind het erg jammer, want Liam was een geweldig vriendje. Als hij er was, was hij echt superlief en we hadden veel lol samen. Maar helaas. Gelukkig hebben we geen ruzie. Ik praat nog steeds wel eens met hem. Arme Liam. En het is ook niet leuk voor de andere jongens natuurlijk. Dit jaar ga ik naar Nederland, naar mijn familie. Die heb ik namelijk ook alweer een poos niet gezien. Dus dit gaat ook gezellig worden. Ik ga weer terug naar het begin scherm en plaats zelf ook nog een tweet.

@Iris_Dutchie: Zin in kerst! Kan niet wachten om weer in Nederland te zijn! #christmasspirit #home

Iris haar twitteraccount is natuurlijk verzonnen. Ik heb op twitter gekeken, volgens mij is er niemand die zo heet op Twitter. Mocht je toch iemand kennen die zo heet: Sorry!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen