Foto bij Bad News 1.3 (Alicia)

Ik zit op de bank. Verstopt onder een dekentje en mijn laptop op schoot. Netflix staat aan. De perfecte winteravond. Oké, warme chocomelk, iets lekkers en wat meer mensen zou leuk zijn, maar dit komt aardig in de buurt. Ik zit helemaal verdiept in mijn serie. Dan trilt mijn mobiel. Ik druk op pauze om te kijken.

Van: Louis the Tommo Tomlinson
Heey! Slecht nieuws :’( Ik moet optreden de 24e. Stupid management! Kan dus niet thuis zijn met mijn verjaardag.. : ( Sorry! Xxx

Hij is er niet met zijn verjaardag. Wacht. Wat?! Stond dat er nu echt? Ik kijk voor de zekerheid nog een keer. Maar het staat er echt. Met zielige smileys en al.

Neeeee! Dat meen je niet!!!!
Hoe kunnen ze dat doen??
En kerst dan?


Van: Louis the Tommo Tomlinson
Ik weet het! Echt zwaar *****************


Hij meent het dus serieus.. Echt waar! Hoe komen ze erop? Ik kan het eigenlijk niet geloven. Waarom zouden ze in vredesnaam de jongens daar laten blijven? Met kerst ook nog!

Ben je echt serieus?? Maak je echt geen grapje?


Met Louis weet je het maar nooit.

Van: Louis the Tommo Tomlinson
Ik meen het serieus.
Het spijt me echt heel erg!
Ik wou dat ik naar huis kon dan. Ik wilde zo graag kerst met je vieren..
En mijn verjaardag natuurlijk..


Hij is er echt niet met kerst. Gelukkig is mama…
Oh nee.. Mama is er ook niet meer.

Lou, kan ik je bellen?

Een hele tijd staar ik nog naar mijn schermpje, maar er komt geen antwoord.
Dan komt het besef pas echt binnen. Ik ben alleen met kerst. Familie heb ik niet meer. En mijn beste vriend zit in f*cking Australië. Dan komen de tranen. Mijn schouders schokken ervan. Het enige wat ik wil voor kerst is het vieren met mijn beste vriend, maar hij antwoordt nu niet eens. Mijn laptop glijdt van mijn schoot en valt op de grond. Ook dat nog. Ik draai met mijn gezicht naar de rugleuning en laat mijn tranen gaan. Langzaam wordt het minder en val ik in slaap.

Van: Louis the Tommo Tomlinson
Sorry
Bel je morgen
Love you <3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen