Lieve lezers/lezeressen,


bedankt voor het lezen van mijn story, en natuurlijk ook voor het achterlaten van leuke reacties. Ik weet dat ik er soms erg lang over deed om een hoofdstuk online te zetten. Toch bedankt voor het blijven lezen (en geabonneerd blijven!). Ik heb nog meer ideeën voor stories in de toekomst, natuurlijk. Dus als je geïnteresseerd bent in andere stories die door mij geschreven zijn, neem dan gerust een kijkje. Als je wilt. Ik ga het je natuurlijk niet opleggen. Ik lijk een beetje op zo'n wanhopige Youtuber. 'Don't forget to subscribe to my channel and give this video a thumbs up.' Sorry, ik klink een beetje wanhopig.
Anyways, als je dit leest vóór de feestdagen, wens ik je een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toe. Wees voorzichtig met vuurwerk en drank, maar geniet er vooral van.


Groetjes,
Paarthurnax


Update: Mijn nieuwe story "A battle of ice and fire" is geactiveerd. Als je interesse hebt in een andere Skyrim Story, neem gerust een kijkje. Ook activeer ik binnenkort het vervolg op deze story! En het einde van deze story is aangepast, mocht je het vervolg willen lezen.

Reageer (1)

  • Allmilla

    Spijtig dat dit verhaal is afgelopen, ik vond hem geweldig. :(
    En jij ook gelukkig nieuwjaar en fijne kerstdagen! :)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen