Foto bij 08-12-'15 × 165 days to go

165 days to go × selectieve waarnemingen/associatie-opdracht-iets

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • VeerleClifford

    Ik vind Calum een prachtig persoon.
    Van binnen
    Van buiten

    De teksten die hij schrijft zijn zo mooi.

    Ik heb echt het gevoel dat ik het zelfde ga zeggen als de mensen boven/onder me.

    Anyway.

    We kunnen niet om de teksten die hij schrijft heen. Die zijn zo mooi. Ze zijn zo diep en hebben echt betekenis.
    Calum lijkt mij een heel mooi, gevoelig persoon. Volgens mij is hij gevoeliger dan hij zich voordoet maar doen we dat niet allemaal?
    Ik vind het zo leuk om te zien hoe hij Backstage los komt. Dan praat hij veel meer en is hij helemaal zich zelf. Ik geef hem groot gelijk. Interviews zijn niet leuk. Bah.

    Verder?
    Die jongen heeft een geweldige humor!

    Zijn uiterlijk is ook echt prachtig. Die moedervlek - jaa die is al eerder genoemd door andere mensen - hoort gewoon bij hem.
    Ik vind het hem echt heel mooi staan.
    De kapsels die hij steeds neemt. Geef toe die staan hem zo verdom goed.

    Nog meer?
    Uum

    I think that Calum is Beautiful Wonderfull Person

    8 jaar geleden
  • Peperoni

    Eigenlijk check ik eerst zijn moedervlekken op zijn gezicht op elke foto. Want met photoshop veranderen vaak mensen het en doen het weg - maar het maakt Calum tot wie hij is. Voor de rest let ik op mijn oogverblindende glimlach en cute dimples!

    8 jaar geleden
  • chanyeoI

    1) hOLY GODS OF ASGARD EN OLYMPUS DIE FOTO

    2) Het eerste denk dat ik denk bij Calum is *HEART EYES EMOJI* en !!!! (zie bovenstaande reactie). Ja, ik ben er zo eentje (;
    Afgezien van dat... hij lijkt iemand die veel/goed nadenkt (stiekem gewoon een halve filosoof), en erg gesloten is als hij iemand niet goed kent (tot hij ze wel kent, dan kruipt hij uit z'n schulp). Ik bedoel, behind the scenes enzo is hij veel opener en praat hij veel meer dan in de meeste interviews. En, aangezien hij aan veel van hun nummers heeft geholpen met schrijven, waarschijnlijk ook gevoelig. Niet te vergeten muzikaal. En verder... gewoon een puppy en *veel heart eyes emojis*. Yes, again (that's what he does to me).

    3) Eh, ik moet morgen een uur nablijven voor aardrijkskunde omdat ik vrijdag mijn schrift was vergeten. Bij die leraar staat spullen/schrift vergeten gelijk aan niet af = een uur inhalen. Wat betekent dat je een uur in de mediatheek moet zitten, met je armen over elkaar en je mond dicht. Je mag helemaal niks doen! Ik kijk er nu al naar uit -.-'
    Dat van jou klinkt trouwens ook erg gezellig. Ik gok dat het een soort rooster is als: les-tussenuur-les-tussenuur-les-tussenuur-les-tussenuur-les?

    8 jaar geleden
  • awsten

    Calum lijkt me eerder iemand die erg veel nadenkt over alles. Hij is ook eerder ingetogen, maar ik merk wel dat Luke, Ash en Michael zeg maar het beste in hem omhoog halen.
    Ik ben slecht in deze dingen

    Eh, niets leuks. Ik heb morgen een examen en heb momenteel een emotionele crisis jups.

    8 jaar geleden
  • Culloden

    Volgens mij is Calum een zeer stil iemand bij mensen die hij niet goed kent, maar dat verandert van zodra hij ze beter leert kennen. Dan bloeit hij echt helemaal open. Ook associeer ik hem met een diepe denker en iemand die veel voelt. Dat laat hij langs de buitenkant niet merken, maar dat zie je in de teksten die hij schrijft. Daar is hij trouwens echt verdomd goed in. Ik denk dat hij echt een schatje is, of dat nu zijn bedoeling is of niet. ^^

    Hmm, ik heb niet bepaald iets leuks te vertellen. Behalve dat ik volgende week naar Philippe Geubels ga, maar dat is nog wel eventjes. Voor de rest niets bijzonders!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen