Foto bij 01-12-'15 × 172 days to go

172 days to go × selectieve waarnemingen/associatie-opdracht-iets

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Panthero

    Het eerste waar ik aan denk bij Ashton, is zijn lach. Zijn lach Is gewoon geweldig en het brengt ook iedere keer weer een glimlach op mijn gezicht. Die jongen ziet de vreugde in van de kleinste dingen en dat maakt me gewoon vrolijk. Helaas hoor je zijn aanstekelijke lach vandaag de dag toch net iets minder vaak. Ik heb het idee dat dit komt doordat het niet zo goed met zijn bandleden gaat. Ashton lijkt me het type dat anderen boven zichzelf zet. Iemand die altijd maar zijn vrienden troost, wat er ook aan de hand Is. Iemand die altijd met een luisterend oor klaarstaat voor zijn vrienden. En als ze hun hart uitgelucht hebben, meteen een luchtige opmerking plaatsen met zijn welbekende giggle erachteraan.
    Verder denk ik bij Ashton aan een stiekeme perv. Altijd maar doen alsof hij het brave jongetje Is dat nooit scheldt en zelden seksuele opmerkingen plaatst maar in werkelijkheid, zit er veel meer achter die onschuldige oogjes.
    Ashton is onschuldig. Zijn uiterlijk, mede door zijn krulletjes en kuiltjes in zijn wangen wanneer hij lacht, maakt hem onschuldig. Ook al Is hij dat niet altijd.
    Hij kan ook hartstikke sexy zijn. Zoals de shot op het einde van Hey Everybody! waar ze weglopen van het huis. Zijn lange krullerige haar en dan vooral hoe zijn armen uitkomen in die tanktop wat hij draagt.
    Verder Is Ashton een ontzettend goede entertainer. Met zijn willekeurige gedrag weet hij altijd weer een lach op mijn gezicht te toveren. Zijn gekke bekken of wanneer hij weer iets geks aan zichzelf wil laten zien. Wie interesseert het nou dat hij zijn neusvleugels kan bewegen? Maar Ashton kan het, en dat maakt hem Ashton.
    Hij Is zo charismatisch, zo sociaal, en weet zo goed hoe hij met woorden om moet gaan. Zelfs in lastige situaties weet hij zichzelf en zijn bandleden overal uit te kletsen.
    Er valt bijna niet aan te twijfelen dat Ashton een gevoelige jongeman Is die het zich allemaal wel degelijk aantrekt. Hij heeft een hart van goud, dat weet ik zeker. En daarbij een enorme passie voor drummen, of beter gezegd, muziek in het algemeen. Laten We niet vergeten dat hij maar liefst 4 instrumenten bespeelt. En het interview waar hij met zijn oude muziekdocent belt, dat Is gewoon super schattig.
    Het Is geweldig om te zien hoe Ashton achter de drums zit, hoe gepassioneerd hij speelt en hoe zijn haren in het rond vliegen wanneer hij ze los heeft.
    En het kan ook alleen Ashton gebeuren die het drumstel op het podium sloopt of een drumstick naar iemand's hoofd gooit tijdens een concert.....
    Uiteindelijk weet ik 1 ding zeker: Als Ashton vrolijk is, ben ik dat automatisch ook. I <3 Ashton.

    8 jaar geleden
  • Culloden

    Giggles, just giggles. Die jongen kan echt zo goed overweg met woorden. Iedere keer als ik hem in interviews bezig hoor denk ik dit opnieuw. Ik denk dat hij ook een heel gevoelig iemand is, maar dat langs de buitenkant niet vaak laat merken. Alsof hij de nood voelt om iedereen buiten zichzelf op de eerste plaats te zetten.

    Ashton's basically a ray of sunshine.

    8 jaar geleden
  • chanyeoI

    Ashton? Zijn lach. Dat is zeker het eerste waar ik aan denk bij Ashton.
    Verder vind ik zijn quotes erg mooi en lijkt hij zo'n persoon die de belangen van een ander voor zijn eigen stelt. Hij is iemand met een gouden hart, denk ik zo.
    +kudo

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    L a n g h a a r. Of een knotje. Idk, maar dat staat Ashton zo goed. Bij de meeste gozers vind ik het lelijk, maar bij Ash smelt ik dan helemaal. :3

    8 jaar geleden
  • Peperoni

    Zijn verschrikkelijk zalige lach die altijd werkt als je je slecht voelt! Hij is enorm schattig op zijn eigen pervy manier en zijn passie en liefde voor drummen zie je elke keer weer als hij nog maar naar een drumstel kijkt!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen