Foto bij 25-11-'15 × 178 days to go

178 days to go × dit is waarom ik van ons fandom houd (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • VeerleClifford

    He Bah, wat een rotopmerking van die docent
    Gewoon negeren hoor.
    Ik heb economie en het is echt een rot vak en richting. Blijf gewoon je best doen en negeer die docenten. ZO zijn docenten nou eenmaal.

    8 jaar geleden
  • Culloden

    Ahw, trek het je vooral niet aan! Economie was ook nooit mijn sterkste vak, maar als je niet van plan bent om daar verder iets in te doen is dat toch helemaal geen drama? Er zijn vast en zeker genoeg andere dingen waar je wel goed in bent. (;

    8 jaar geleden
  • chanyeoI

    Hmm, morgen even op de laptop kijken, m'n mobiel ondersteunt de plug-in niet.
    Je hebt me zojuist weer herinnerd waarom ik geen economie heb gekozen. En dat ik misschien eens moet beginnen met leren voor mijn herkansing. Wat die leraar betreft, trek je vooral niks van zijn opmerking aan. Het komt vast wel goed! Leraren zijn soms een beetje tactloos en gewoon complete idioten. En als je het nog nodig hebt, misschien helpt dit een beetje. (Geen 5SOS, maar het deed echt wonderen voor mijn humeur.)
    Als ik goed was geweest in economie had ik je met alle liefde willen helpen, maar dat gaat 'm niet worden, aangezien ik daar echt verschrikkelijk slecht in was.

    8 jaar geleden
  • awsten

    Damnit ik kan het filmpje nu niet kijken maar, trek je niets aan van die leraar. Je kan niet meer doen dan je best en dat heb je zeker gedaan (: Je kan nu eenmaal niet in alle vakken een genie zijn. Je komt er vast wel !

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen