Foto bij 18-11-'15 × 185 days to go

185 days to go × selectieve waarnemingen/associatie-opdracht-iets (experimenteel!)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Kjelaney

    Aan mijn bae. :3
    Sorry voor m'n kut antwoord, maar ik voel me echt te ziek op het moment HAHAHA misschien maak ik er later nog wat leuks van :')

    8 jaar geleden
  • chanyeoI

    Bij Michael denk ik aan iemand die zegt: "I don't give a shit", maar zich juist wel iets van anderen aantrekt. Ik denk aan hoe hij anderen blij probeert te maken en zijn gekkigheid tijdens een concert (waarmee hij anderen blijmaakt).
    Eigenlijk precies wat mijn moeder zei nadat ze ze tijdens RTL Late Night had gezien -ik citeer: "Van buiten (zijn uiterlijk) punk, van binnen een lieverdje."
    Natuurlijk mag zijn gitaarspel en zang ook niet vergeten worden (;

    8 jaar geleden
  • VeerleClifford

    Als ik aan Michael denk:

    Denk ik aan zijn glimlach, hoe zijn hele gezicht dan oplicht. Ik geloof niet in god of in engelen. Maar als ik hem zie moet ik aan een Engel denken. Klikt heel Cliché I know.
    Denk ik aan de manier waarop hij gitaar speelt en hoe hij zich verliest tijdens in de muziek. Natuurlijk zijn prachtige, prachtige stem!

    Het lijkt soms alsof niks hem iets kan schelen, maar zodra hij begint te praten hoor je gewoon, dat het hem wel echt iets kan schelen. Volgens mij is Michael slimmer dan hij zelf weet.

    Wat ik het mooiste vind aan Michael: zijn hart en de manier waarop hij laat zien hoeveel hij om mensen geeft. Wat hij ook over zich zelf zegt, hij is een van binnen én van buiten een prachtig persoon.


    Oké ik zou uren over hem kunnen door praten - heb een grote crusch op Mike- maar dan wordt bericht echt heel lang.

    8 jaar geleden
  • Culloden

    Michael ziet eruit alsof hij een "I dont give a shit" attitude heeft, maar als ik naar hem kijk denk ik echt dat hij diep vanbinnen zó graag wil dat alles goed verloopt. Dat hoor je ergens ook wel als hij spreekt. Wat je ook kunt horen is dat die jongen volgens mij zo ontzettend slim is. Ook al vind hij van zichzelf misschien van niet. Bij hem denk ik vooral aan iemand met een grote mond, maar met een klein hartje.

    Over het algemeen denk ik dat mensen hem verkeerd inschatten. Dat is wat ik denk als ik aan Michael denk.

    8 jaar geleden
  • awsten

    ik moet nog bijlezen, maar deze kan ik toch niet weerstaan om nu al te doen :3

    Wel, bij Michael denk ik meteen aan kitten want, laten we eerlijk zijn, dat is hij ook gewoon :3. Hij is de prachtigste ziel op deze aarde, hij is zo eerlijk en hij probeert altijd om iedereen gelukkig te maken, of tenminste zo komt hij over.
    Hij is grappig, en hij lijkt geen filter te hebben, wat ik echt helemaal geweldig vind :3.
    Natuurlijk ook zijn verschillende haarkleuren hehe, zijn schattige glimlach :3 en ik moet ook steeds denken aan fetus Michael met zijn sweater paws :3.
    En ik denk dat hij echt de beste knuffels ever moet geven tbh hahaha

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen