Foto bij Hoofdstuk 4

'Dat gaat je niks aan!' schreeuw ik terug. 'Kom Leah we vertrekken.' Leah volgt me het water uit en we pakken onze spullen en gaan op mijn motor zitten. 'Kom je mee naar mijn huis?' vraag ik overbodig. 'Tuurlijk.' zegt Leah nog steeds kwaad.

Als we voor mijn huis stappen gooi ik mijn motor op de grond en stamp ik naar mijn deur die ik ook open gooi. 'Vanwaar die woedeaanval?' vraagt Jake verbaast. 'O hoi Leah.'
'Die domme Sam weer.' krijs ik woest. Jake kijkt je geschrokken aan. 'Waar heb je het over?'
'Hij houdt altijd de cliff bezet en nu hebben we hem negeert.' legde Leah uit. 'Lucy!' roept Jake mij na als ik de trap op ren om me om te kleden. 'Leah kom je!' gil ik, Jake's geroep negerend. Leah komt de trap ook opgerend. 'Eigenlijk moeten we wraak nemen, want zeg nou zelf!' bedacht ik. 'Ze denken werkelijk dat ze alles zijn!' we bedenken een plan en we maken ons klaar. Ik doe een geel vestje aan, een zwarte leren broek. Mijn zwarte hakken passen er perfect onder. Ik doe mijn haar in een staart en zet mijn hippe, witte, grote zonnebril op, zie plaatje. Leah doet een rood truitje aan met een donkerblauwe spijkerbroek. Ze doet haar haar los en een hippe, zwarte, grote zonnebril op en doet rode hakken aan. 'Klaar?' vraag ik met een opgetrokken wenkbrauw. 'Yes!' roept Leah en we nemen nog een keer het plan door.

Ik ga nu pas verder bij 3 reacties

Reageer (3)

  • ZaraBella

    Snel verder :P

    1 decennium geleden
  • shar0naa

    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • Sutemos

    VERDER (ll)
    Mijn reactie telt voor vijftien (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen