Foto bij 03

ugh ik heb nu vakantie maar heb na de vakantie meteen se week dus moet de hele tijd leren :( maarja enjoyy

Na een tijdje rijden voel ik dat we eindelijk stilstaan. De kofferbak wordt opengedaan en Harry tilt me eruit. 'Wat heeft dit te betekenen? Waarom ben ik hier?' vraag ik. 'Dat zul je binnenkort wel merken.' zegt Harry. De andere jongens zijn inmiddels ook al uitgestapt en ik word meegenomen aan mijn arm. Ik zie dat we voor een poort staan met daarachter een groot huis staan. Er wordt een code ingetoetst en de poort gaat open. Één van de jongens rijdt de auto naar binnen. Als we binnen in het huis zijn word ik naar boven gebracht naar een kamer. Er staat een bed in en er hangt een spiegel. Ik heb echt geen idee wat er aan de hand is en waarom ik hier ben, maar ik ga me nu nog geen zorgen maken.. En ik dacht nog wel dat die Harry te vertrouwen was, nou niet dus. Opeens besef ik me dat ik mijn mobiel nog in me zak heb zitten! Ik haal mijn mobiel uit mijn zak en zie dat hij nog maar 15% is.. Vergeten op te laden na school. Ik zet mijn mobiel op vliegtuigstand om batterij te besparen en leg hem onder het kussen zodat de jongens mijn mobiel niet zouden vinden.

Na een tijdje gaat de deur open en zie ik Harry in de deuropening staan. 'Kom even mee naar beneden.' zegt hij. Ik sta op hem loop met hem mee naar beneden. Ik loop de trap af en zie dat er nog 4 andere jongens in de woonkamer zitten. Harry gaat op een bank zitten en wenkt me dat ik bij hem moet komen. Ik loop naar hem toe en word op zijn schoot getrokken. 'Laat me los!' roep ik. Ik krijg een klap in mijn gezicht dus ik besluit om maar gewoon te luisteren. 'En dat is meteen regel 1. Je luistert naar ons en doen wat we willen, zo niet dan zullen we je moeten straffen.' zegt een andere jongen met bruin haar. Ik kijk hem een beetje bang aan maar zeg niks. 'Begrepen?' zegt de jongen op een dreigende toon. Ik knik maar, aangezien ik niet echt bepaald zin heb in een ruzie met hem. 'Ik zal ons wel even voorstellen, ik ben Liam, de jongen naast mij heet Louis, de jongen met blond haar is Niall en de jongen met zwart haar heet Zayn.' 'Ohja, en de jongen waarbij je nu op schoot zit heet Harry, maar die ken je natuurlijk al.' zegt hij met een gemene grijns. De andere jongens lachen een beetje mee. 'Ik ga je even een paar vragen stellen, Jade.' Oke hij wist dus mijn naam, waarschijnlijk heeft Harry dat dus verteld. 'Hoe oud ben je?' '16, bijna 17' 'Achternaam?' 'Smith' 'Heb je al veel vriendjes gehad?' Ik schrik een beetje van de vraag, maar ik besluit om gewoon eerlijk te antwoorden. 'Nee.' Ik hield me namelijk meestal niet echt veel bezig met jongens, ik vond het leuker om gewoon met vriendinnen op stap te gaan! 'Dus je bent zeker nog maagd?' Ik kijk naar de grond en knik. 'Oke dan weten we genoeg. Harry breng haar maar weer terug naar haar kamer.' Ik voel dat Harry op gaat staan waardoor ik ook wel op moet staan. Ik word weer meegenomen aan mijn arm richting mijn kamer. Harry doet de deur van mijn kamer open en duwt me erin. 'Heb je eigenlijk nog een mobiel bij je?' 'Nee.' zeg ik. Eigenlijk wel, maar dat hoeft hij niet te weten. Harry kijkt me doordringend aan en opeens voel ik dat ik weer een klap heb gekregen. 'Sowieso dat jij wel een mobiel bij hebt, je had me nog gesmst voordat je wegging dus beter vertel je gewoon waar hij is, of wil je soms weer een klap?' Ik wijs naar het kussen en zie dat Harry er naartoe loopt en mijn mobiel pakt. Zonder nog iets te zeggen loopt hij de deur uit.
Door het raampje van mijn kamer te zien is het al wat later in de avond, aangezien het helemaal donker is. Ik gok een uur of 9. Mijn ouders zijn dus al een tijdje thuis. Ik kijk naar buiten en zie wat sterren aan de hemel staan. Ik vraag me af of mijn ouders zich al zorgen aan het maken zijn. Misschien denken ze wel dat ik gewoon bij een vriendin ben ofzo. Een traan rolt over mijn wang heen. Ik doe snel mijn ogen dicht aangezien ik geen zin heb om zwakte te tonen. Ik ga op het bed liggen en doe mijn ogen dicht, na een tijdje val ik in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen