Het is half 7 's ochtends en ik hoor mijn wekker afgaan. Vandaag weer een lange schooldag, maar gelukkig was het vrijdag. Na een paar minuten besluit ik maar om op te staan aangezien ik geen zin heb om te laat te komen. Ik kleed me aan, was mijn gezicht en doe mijn make-up op. Als ik beneden ben smeer ik een boterham en pak ik mijn mobiel. Ik zie dat ik een berichtje heb van Harry. 'Heb je zin om vandaag af te spreken?' lees ik. Ik twijfel even maar besluit toch wat terug te typen. 'Ja is goed, ik moet alleen wel eerst naar school toe vandaag.' besluit ik terug te sturen. Als ik mijn boterham op heb kijk ik weer op mijn mobiel en zie ik dat ik weer een berichtje heb gekregen. 'Zullen we om 5 uur voor de Starbucks afspreken?' stuurt Harry. 'Is goed, tot dan! x' stuur ik terug. Waarom ook niet?
Ik zie dat het al 10 voor 8 is dus ik stop snel mijn oortjes in mijn mobiel en loop naar de gang toe om mijn tas te pakken en mijn jas aan te doen. 'Doei mam!' roep ik nog snel voordat ik de deur uitstap. Ik pak mijn fiets uit het tuinhuisje en fiets naar school toe. Na 40 minuten fietsen ben ik eindelijk op school aangekomen. Ik zet snel mijn fiets neer en loop snel naar binnen toe, aangezien ik geen zin heb om te laat te komen. Snel gooi ik mijn jas in mijn kluisje en dan loop ik naar het lokaal toe. Dit gaat nog een lange dag worden...

Als om half 4 eindelijk te bel ringt loop ik snel het lokaal uit naar mijn kluisje. Ik wil namelijk zo snel mogelijk naar huis toe om weekend te vieren. Ik doe mijn jas aan en zeg mijn vriendinnen gedag. Daarna loop ik naar mijn fiets toe en fiets ik weer naar huis. Als ik thuis ben is het al bijna half 5. Ik heb nog een halfuurtje voordat ik met Harry af ga spreken. Ik heb eigenlijk geen idee wat we gaan doen straks, maarja. Mijn ouders komen meestal rond 6 uur thuis, dus gelukkig hoef ik ze niet te vertellen dat ik met een jongen af ga spreken, ik zal wel zorgen dat ik weer thuis ben voordat mijn ouders thuiskomen. Ik pak wat drinken en een koekje en ga naar boven toe. Als ik dat op heb besluit ik om mezelf nog een beetje op te frissen, aangezien ik er niet echt bepaald mooi uitzie na een schooldag en zo lang fietsen. Ik doe nog een beetje extra mascara en eyeliner op en borstel mijn haar nog even door. Ik kijk in de spiegel en spuit nog even een lekkere parfum op. Het is 5 voor 5 dus het is wel tijd om te gaan. Ik doe mijn jas weer aan en loop richting de Starbucks. Ik zie dat Harry er al staat. 'Hey hoe gaat het?' vraagt hij. 'Goed hoor, wat wil je eigenlijk gaan doen?' vraag ik. 'Um, ik dacht misschien kunnen we een rondje gaan lopen door het park ofzo?' Ik knik en we beginnen te lopen naar het parkje. Ondertussen praten we een beetje over de standaard dingen zoals leeftijd, interesses enzo. Het is best rustig in het parkje, wat best logisch is aangezien er niet erg veel mensen zijn die rond deze tijd op een vrijdag gaan wandelen, en het is ook nog eens koud. Na een tijdje gelopen te hebben gaan we op een bankje zitten. Ik zie dat Harry zijn mobiel pakt en met iemand gaat whatsappen, lekker dan. 'Zullen we weer verder lopen?' vraagt Harry nadat hij zijn mobiel weer heeft weggestopt. We lopen verder en na een tijdje stopt er een Range Rover met getinte ramen naast ons en er stappen een paar jongens uit, zo te zien kennen ze Harry. Ze staan een beetje met elkaar te praten en ik sta er nogal ongemakkelijk naast. 'Sorry dat mijn vrienden opeens langsrijden, heb je anders zin om met ons mee naar huis te gaan? Kunnen we daar wat in de warmte drinken.' 'Nee sorry, mijn ouders kunnen elk moment thuiskomen en ik wil op tijd thuis zijn.' besluit ik maar te zeggen. De jongens kijken elkaar even aan en voordat ik het weet word ik opgetild en in de achterbak van de Range Rover gegooid. De kofferbakdeur wordt dichtgesmeten en de jongens stappen ook in en rijden weg. Uh wtf?

Reageer (1)

  • DreamyHoran

    Omg, nee, nu wordt ze ontvoerd door Harry en z'n vriendjes 0:
    Leuk verhaal!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen