Foto bij "Can I eat her?"

Bella grijnsde en keek hongerig naar de telefonerende dame. ‘Bels, denk aan je aard!’ Ze schrok op. ‘Sorry, ik heb een tijdje niet gedronken...’
De dame legde de hoorn weer neer. ‘Hij wacht op u in de marmeren hal.’ Mompelde de dame en deed alsof ze plots heel erg veel papierwerk had. ‘Dank u, we vinden het wel.’ De dame knikte vaag en ik had niet echt het idee dat ze ons gebracht zou hebben als we de zaal niet wisten zijn. Gelukkig was Bella hier al eerder geweest. Na 5 minuten duwde ze een grote zwarte deur open. Ik rilde van afschuw. Normaal gezien was de zaal volgens mij blinkend school van wit marmer en was er geen enkel stofje op te merken. Maar nu was de vloer besmeurd met bloed en kapot gescheurde kleren. De vampiers in de hal stonden allemaal recht en keken mij en Bella nieuwsgierig aan. Toen werd de stilte doorbroken door een frisse galmende stem. ‘Aaaaaah, Bella! En dat daar moet de fameuze Jenna Cullen zijn!’ Er kwam een oude man met gespreide armen op ons afgelopen.
‘Dag Aro.’ Zei Bella vlak. Aarzelend keek ik om me heen. ‘Onze excuses voor de rommel, we hebben juist gegeten als je begrijpt wat ik bedoel.’ Bella frunnikte wat aan haar broek. ‘Maar al te goed...’ Mompelde Bella duister. ‘Zoals ik al zei, let niet op de rommel, Amy zal het wel opruimen. Maar kijk eens Bella, wat zie je er prachtig uit! Je bent een vampier! Wat geweldig!’ glunderde Aro. Bella keek ongeduldig om zich heen.
Ik besloot dat het tijd was om wat voort te maken. ‘Het spijt me verschrikkelijk Aro, maar wij hebben nogal haast.’ Aro keek terug naar mij. ‘Natuurlijk. Geef mij een momentje.’ Hij klapte in zijn handen en richtte zich tot de vampiers achter hem. ‘Dimetri, Felix en Heidi. Hou jullie bezig met die mislukkeling uit Frankrijk en maak er korte metten mee. Jane, ga jij Amy halen. Ze moet hier wat opruimen.' ‘Voor ze zelf het toetje word?’ Vroeg Jane hoopvol en er flikkerde iets in haar felrode ogen.
Aro glimlachtte. ‘Uiteraard Jane, lieveling. Maar we wachten best even omdat zij het marmer toch wel altijd terug perfect wit krijgt.’ Jane maakte een spinnend geluid en liep naar de deuren achter ons. Ze rukte een deur open en draaide zich nog een laatste keer om. ‘Ook niet spelen?’ Aro schudde zijn hoofd. ‘Alleen halen, heb geduld Jane. Bewaar alles voor het einde, dan is het des te leuker.’ Jane haalde sip haar schouders op en sloot de deur achter zich.

Reactiesss?
(flower)

Reageer (7)

  • Jacksessed

    VERDER VERDER VERDER (H)UUUUU

    1 decennium geleden
  • Kirma

    cewl!!! verder(yeah)

    1 decennium geleden
  • KarinBlack

    snel verder :D:D:D:D:D
    ik wil weten hoe het afloopt (A)

    1 decennium geleden
  • Thundershock

    Snel verder :]!

    1 decennium geleden
  • desperately

    spr
    verder
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen