Foto bij #22

POV black man:

"Shit!" roep ik gefrustreerd uit als is haar zie lopen naast die grijze man. Ze kan niet eens iemand neersteken! Wat nu? Nu moet ik het zeker zelf gaan doen, bitch.
Ik zie haar opkijken, recht in mijn ogen. Boos kijk ik terug en dan draai ik me om. Een mes én een man kwijt, wat blijft er over?
Ik loop door het bos naar het zogenaamde 'clubhuis'. Alles is donker. Tuurlijk! Mark is er niet, die zit in de cel. Tara is opgepakt, die gaat de cel ook wel in. En de rest zit in Spanje. Iedereen zit tegenwoordig met de politie! Ben ik dan echt de enige die normaal zijn ding kan doen zonder met de politie te maken te krijgen?
Ik open de kastdeuren van de kledingkast en druk tegen de achterwand., die ook openspringt. Ik kruip door het gat dat tevoorschijn komt en kom dan in de wapenkamer onder de grond terecht. Maanden heeft het geduurd voordat we deze korte gang precies veilig, snel en makkelijk hadden gemaakt. Nu kon je supersnel naar de wapenkamer en niemand die er ook maar aan denkt dat er zo'n kamer achter een kledingkast zit. Niemand!
Ik trek een lade open en haal er een mes uit, dan moet ik het zelf maar doen.


Hey lezers,
vandaag kort stukje. Het spijt me. De wifi doet het echt ontzettend slecht! Hij valt telkens uit en ik ben bang dat ik voor de 3e keer opnieuw mag beginnen als ik niet snel activeer.
Volgende keer gaat Bloem er weer wat leuks van maken en daarna een XXL stukje van mij!
I Promise!
xxx
xxshadowlovexx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen