Oke. Dus ik weet het de laatste keer dat dit verhaal werd geschreven was 5 maanden geleden maar er is nu wel een vervolging.
In dit hoofdstuk komt er dus een brief van Zweinstein dat ze word toegelaten en worden er veel geheimen verklapt.

Het is tijd dat we het haar uitleggen Robbert , zei mijn moeder. We hebben het te lang geheim gehouden. "Maar Elisabeth. Ze is pas 11, zei pap. Alsnog, nu de brief er is, is het toch tijd.
Jessica.... Wij zijn niet je ouders... Niet je echte.
Wat!!?!!?? Ik ben echt diep geschokt. "Waar zijn mijn echte ouders dan?!"

Die zijn doodgegaan toen je 2 was... Door de meest duistere magiër ooit. "Meest duistere magiër!?" "Mam er bestaat helemaal geen magie!". Dat ga ik nu dus uitleggen. "Robbert bel jij haar even?" Yay! Dacht ik . Oma komt. Maar de gezichtsuitdrukking van mijn moeder was niet blij ... Maar juist bezorgd.

Even later ... Nee wat zeg ik uren later, leek het wel kwam oma. Wij tweeën hebben veel gemeen . Maar nu komt er volgens mij iets bij.
Na eeuwen alles hebben te uitgelegd , begreep ik het pas. Ik ben een tovenaar . "Er is dus ene " Lord Voldemort." JESSIE! Wat heb ik nou gezegd ? Niet de naam van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden uitspreken! Oke... oke... Dus mijn ouders zijn vermoord door hem omdat ze niks wouden vertellen. Want er is dus de Uitverkorene 'Harry Potter' en daar ging JeWeetwel achteraan. Maar toen hij Harry probeerde te vermoorden , ging hij zelf juist dood.
Maar wat wel leuk is... IK BEN EEN MAGIËR EN IK BEN TOEGELATEN OP ZWEINSTEIN. Op September begint het nieuwe schooljaar...
IK KAN NIET WACHTEN.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen