Foto bij #18 Is dit mijn einde?

Hey allemaal,
allereerst: leuk weer terug te zijn!
Zoals jullie wel gemerkt hebben is het lang geleden dat we geschreven hebben. En ik moet eerlijk zijn: xBloem heeft eigenlijk meer geschreven dan ik (xxshadowlovexx). Daarom heb ik nu lekker een McGee hoofdstukje voor jullie.
Sorry als het te spannend of juist te saai is. Volgende word leuker!
xxxx


Hele hoofdstuk POV McGee! Veel leesplezier:

Ik schrik op van nog een knal, nog een keer glasgerinkel en een wegrijdende auto. Dan sirene's, ze komen me redden toch? Als de sirene komt is het toch snel goed?
Ik wil voorzichtig gaan zitten maar stoot mijn hoofd, shit! Ik zit natuurlijk in de wijnkelder, ik ging wijn halen! Wat nu?
Denken McGee! Denken! Waar ben ik?
Voelend met mijn handen draai ik me om, oke wat zie ik? Ik zie planken boven en naast me, ik lig op de grond, vuur komt van het raam dichterbij. De lamp knippert en staat op het punt uit te- met een flits gaat het licht uit. Dat dacht ik al. Nu is er alleen nog maar het licht van het vuur, en de hitte.
De deur naar de trap staat al in de fik, maar niemand weet dat die trap er is! Wie bedenkt er nou dat een half onzichtbare deur leid naar een wijnkelder die ooit gebruikt is voor onderduikers? Wacht.... Ik kan hier dus ook levend verbranden!
Nee McGee niet aan denken, bedenk een oplossing!
Ik zet alle dingen die ik kan bedenken op een rijtje in mijn hoofd
Nummer 1: Heel hard gaan gillen. Nee, het vuur maakt te veel lawaai. Niemand zal me horen
Nummer 2: Proberen door de deur te komen.
Nummer 3: Het vuur bij de deur doven met wijn en naar boven rennen.... Kan je vuur doven met wijn? Vast wel, het is vocht.

Nummer 3 doen dan maar!
Vlug rol ik onder het wijnrek vandaan, au! Mijn hoofd! Langzaam aan doen McGee! Dan lukt het wel! Zo langzaam als het gaat pak ik grote flessen wijn en trek ze open met de kurkentrekker die ik vond naast een fles. 20 flessen staan er al, zal dat genoeg zijn om de deur vuur-vrij te maken?
Go McGee! Go! Niet denken, doen. Dat doet Tony altijd dus jij kan het ook!
Ik pak in iedere hand een fles wijn en gooi het richting het vuur, volgende flessen! Go! Zo snel als ik kan gooi ik alle flessen leeg. Niets! Er gebeurd niets!
Nou er gebeurd wel wat, het vuur begint alleen maar groter te worden!
Oke denken! Thinking!!
In paniek ren ik een rondje door de kelder. Nergens een extra uitgang! Alleen de deur en het raam. Het raam..... kan ik daar doorheen? Ik ren er naartoe, nee natuurlijk niet eikel. Daar is het vuur toch begonnen?

Ik ga achterin de kelder staan. Zover mogelijk weg van het vuur. Denken. "Wat moet ik doen? Wat zal Gibbs doen in deze situatie?" ik druk mijn handen tegen mijn slapen aan en ik voel mijn adem omhoog gaan, nee McGee ga nu niet hyperventileren! Niet op dit moment! Ik focus me op mijn ademhaling, in..... uit..... in..... uit.... Ik voel dat mijn ademhaling langzaam weer normaal wordt.
Als ik weer een normale ademhaling hebt ga ik weer denken. Oke.... gillen? Toch maar proberen? Gewoon doen!
"HELP! IEMAND? IK ZIT HIER!" zuchtend stop ik al snel, ik hoor zowat mijn eigen stem niet over het vuur heen. Vuur! Met een blik op de wijnkast voor me zie ik dat dit niet lang meer gaat duren. Het vuur heeft de achterkant van de kelder bereikt en het duurt niet lang meer voordat het vuur ook mij bereikt.
Is dit het einde van mijn leven? Van mijn werk bij NCIS? Ik heb geen vriendin, geen gezin, alleen mijn werk!
En Abby? Wat moet ik zonder Abby? En zij zonder mij? Wie moet Tony nou gaan pesten? Wie moet Gibbs helpen met onderzoeken? Aan wie moet Ziva nou lieve blikken geven?
Wat moet ik zonder hun?
Is dit echt mijn einde?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen