Foto bij Proloog

Hallo! Ik ben Lucy, ik ben eigenlijk best wel groot voor mijn leeftijd want ik ben even oud als mijn broer, vijfteen dus. Mijn hobby's, hmm ff denken hoor. Ik klier graag met Sarah, Jessica, Leah, Char, Lara. En natuurlijk ook Jake. Ik doe ook aan kliffduiken. Dat is zoo gaaf!

Ik knip mijn lampje aan. Het is donker in mijn kamer. Ik gooi de dekens van me af en doe mijn sloffen aan. 'Lucy?' Jake kijkt slaapdronken op. 'Ga maar slapen.' zeg ik en ik loop de gang op, de trap af, de woonkamer in. Het is er nog donker dus ik knip alle lampen aan en ik ga op de bank zitten. Mijn pyjama, een kort broekje met een topje, is helemaal verkreukt. 'Lucy?' Billy rolt de kamer binnen. 'Ja pap?' vraag ik met mijn liefste glimlach. 'Waarom ben je er zo vroeg uit?'
'Ik kon niet meer slapen, maar pap, mag ik een ochtendduik nemen?' vraag ik. 'Ja hoor. Maar wel voor 7 uur thuis zijn, anders ben je te laat voor school.' zegt Billy streng. 'Oké.' roep ik en ik pak mijn kleding en mijn bikini en loop naar buiten. Het is best wel frisjes. Ik krijg kippenvel over mijn armen. Ik stap op mijn motor en cross naar de cliff. Als ik daar ben stap ik van mijn motor af en trek ik mijn bikini aan. Als ik dat heb gedaan stap ik op het rand van de cliff. 'Lucy!' roept Sarah geschrokken. 'Ja?' vraag ik verbaasd. 'Ga je nou cliffduiken zonder mij!' roept ze quasi-verontwaardigd. Ik grinnik zachtjes. Sarah komt naast mij staan in haar knalroze bikini. 'Ik ga eerst!' roep ik. Ik spring van de top van de cliff af en duik met een ongelovelijk snelheid in de steenkoude water. Sarah duikt ook en als ze bovenkomt is het eerste wat ze zegt. 'Kon je mij niet waarschuwen dat het water zo koud is!' krijst ze. Ik schiet in de lach. 'Sorry.' grijns ik. 'Kom we gaan!' roept Sarah en we zwemmen naar de kant. 'Ben je op je motor?' vraagt Sarah. 'Ja hoezo?' zeg ik verbaast. 'Mooi, dan kan ik met jou mee naar huis en school.' grijnst ze. We schieten in de lach en stappen op de motor. 'Ben je nog steeds verliefd op Jake?' vraag ik met een grijns. 'Ja.' piept Sarah.

Reageer (2)

  • shar0naa

    snel verder =D

    1 decennium geleden
  • Sutemos

    VERDERRRR <3333
    jijschrijftvéélbeter (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen