Foto bij 018

Alex pov:

Heather en ik hebben echt een geweldige date, ze valt wel een paar keer om, maar meteen kan ik haar opvangen. Iedere keer brengt ze verlegen dankjewel uit en ik kijk haar met een speelse grijns aan. Bij mijn auto terug aangekomen help ik haar die rollerskates uit te krijgen. 'Vond je het wat leuk?' vraag ik zacht aan haar, bang te horen te krijgen dat ze het eigenlijk maar niets vond, maar een glimlach speelt op haar gezicht dus heb ik er best wel vertrouwen in. 'Ik vond het echt wel leuk hoor Alex, gelukkig ving je mij iedere keer op toen ik bijna viel, anders zou het niet zo leuk geweest zijn.' Lachend kijk ik haar aan en doe haar gewone schoenen om haar voeten. Wat is ze knap... 'Kom ik breng je weer thuis.' 'Vergeet je niet iets Alex?' verbaasd kijk ik Heather aan, ze wijst naar mijn voeten. 'Oh!' Breng ik lachend uit en doe snel mijn rollerskates af. 'Ja zo kan ik inderdaad niet rijden.' Heather schenkt mij een knipoog en ik bijt op mijn lip. Wat is ze leuk...

Na Heather thuis te brengen en nog heel lang te staan babbelen, rijd ik nu terug naar huis. Ik kan haar maar niet uit mijn hoofd zetten. Ze is zo anders dan alle andere meisjes, ze vindt mij leuk om wie ik echt ben, niet om wie ik in de media ben.... Ze weet niet eens wie ik ben, ze weet niet eens mijn echte naam. Ik parkeer mijn auto op de oprit en ga het huis binnen waar we nu al enkele weken in wonen. 'AH, Eindelijk! Onze charmeur is terug!' klinkt er al snel en ik draai met mijn ogen. 'Hi Calum.' 'En hoe was je date? Heb je haar nu eindelijk al vertelt wie je echt bent?' Luke kijkt mij samen met Calum aan en ik begin mijn hoofd te schudden. 'ASHTON! Kom op! Je ging het haar vertellen.' Ashton was mijn echte naam, Ashton Irwin, de drummer van 5 seconds of summer. Ja ik was beroemd en het was een wonder dat Heather niet wist wie ik was... 'Wat is hier aan de hand?' Veerle kijkt mij vragend aan. Ze is het vriendinnetje van Michael, zij viel ook gewoon voor wie hij echt is. 'Ashton heeft Heathe nog steeds niet vertelt wie hij echt is.' mompelt Calum en Michael en Veerle staren mij nu aan. 'Ashton, ik zou daar niet meer zo lang meer mee wachten hoor jongen, straks kwets je haar nog.' Ik vertel het haar wel, ik wil gewoon zeker zijn dat ze echt valt voor wie ik ben...' 'Wacht er niet veel langer meer mee. Oké?' 'Oké.' mompel ik zacht en wandel naar mijn slaapkamer, ik wil nu gewoon even alleen zijn.

Reageer (2)

  • VeerleClifford

    IIIIh
    Keep breathing Veer. Keep Breathing.
    I have a Boyfriend. I can make Mike Happy ^^

    Ashton. Ashton. Neem voor één keer in je leven advies aan van een meisje - die een jongen uit je band date- dat meisjes NIET HOUDEN VAN LEUGENS!

    Just saying

    Love love ya <3

    8 jaar geleden
  • Gunderson

    Och Ashlex toch..
    Ja ik noem hem totdat Heather weet dat hij Ashton heet Ashlex

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen