Foto bij Hoofdstuk 1

Hoi!
Voordat je dit boek over mij helemaal gaat lezen, zal ik me even voorstellen. Ik ben Emma, en ik ben 14 jaar. Ik ben al super lang een mainiac.
Voor de mensen die het niet weten, een mainiac is een fan van MainStreet. MainStreet is een boyband uit Nederland, met als leden Nils käller, Rein van Duivenboden, Owen Playfair en Daan Zwierink. En voor mij zijn ze alles.


‘Tring tring!’ Mijn telefoon gaat voor de zoveelste keer vandaag af. Mijn vriendinnen Indy, Martha en Hannah bellen mij al de hele dag. Morgen gaan we namelijk met ons vieren naar een Mainstreet concert. Ik heb er zo veel zin in! Het word echt geweldig. We moeten wel 2 uur in de auto zitten want het is best ver weg, maar we hebben het er voor over. En wat nog het allerleukste is: We hebben VIP kaarten! Ik ga gewoon Mainstreet eindelijk ontmoeten, mijn allergrootste droom. Maar ik zit dus met de hulp van mijn vriendinnen een knallende outfit uit te zoeken, want we moeten een leuke indruk achterlaten bij Nils, Rein, Daan en Owen. Ik zit nu heel erg te twijfelen, zal ik een kort shirtje aandoen of niet? Aan de ene kant wil ik het wel, maar aan de andere kant ben ik bang dat ze dat niet zo leuk vinden.. Ik besluit het wel te doen, maar ik neem voor de zekerheid een normaal shirt mee. Dan kan ik me voor de zekerheid toch nog omkleden.

Bij elke minuut die voorbij gaat word ik steeds zenuwachtiger en gaat mijn hart steeds sneller kloppen, ik ga gewoon Nils ontmoeten. Oke ik moet toegeven dat Nils mijn favoriet is. Voorheen had ik nooit een favoriet, maar ik vind Nils toch de leukste. Eigenlijk komt dat best goed uit, want nu hebben we er alle vier een. Ik heb Nils, Indy heeft rein, Martha Owen en Hannah Daan. Het zou echt leuk zijn om een keer op een dubbeldubbel date te gaan met z’n achten. Maar waarschijnlijk gaat dat nooit gebeuren. Maar in dromen ben ik allang met Nils getrouwd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen