Foto bij 5.

Pov Melanie

Ik liep naar Chris mijn dans leerkracht, hij keek me aan en lachte. " prinses Melanie u bent altijd te laat hè " zei hij zacht tegen me, ik lachte en liep op Chris af en keek hem aan. " hmm en wat is nu dan mijn straf " zei ik met een lachje, Chris lachte en pakte mijn Hand. " dansen prinses " zei hij zacht, ik lachte en pakte hem goed vast. Chris danste rustig met me en ik lachte. " prinses wel serieus hè " zei hij een beetje boos, ik schrok ervan en danste rustig met hem mee, toen de Dansles voorbij was liep Jeff naar me toe en gaf me een handdoek en een fles met water. Ik veegde rustig mijn zweet van mijn hoofd af en dronk rustig van het water af.

" en wat hoorde ik, ga je morgen aan je baan als make up artiest doen " zei Chris zacht tegen me, ik lachte en keek hem aan. " ja morgen moet ik me eerst bewijzen hè " zei ik zacht, Chris kwam naast me lopen en keek me aan. " och dat kun je wel meis. Je make up valt altijd in smaak " zei Chris tegen me. Ik keek hem dankbaar aan en zuchtte. " wanneer moeten wij die dans eigenlijk optreden " zei ik zacht, Chris keek me aan en lachte, " das nog niet hoor " zei hij, ik keek hem effe aan en zach een grijns op zijn smoel. Ik ging bij hem staan en begon te kietelen, " oké oké. Over 3 maanden " zei hij. Ik keek hem aan en lachte. " nou we moeten wel kijken hoe ik met je ga oefenen met dat werk " zei ik zacht en ik zach dat we waren aangekomen bij mijn kamer.

" dat verzinnen we wel prinses " zei hij zacht. Ik lachte en keek hem aan, " noem me wel niet zoo daar hè " zei ik zacht en ik veegde nog een beetje zweet weg. " weten zei dan niet dat je een prinses bent " zei hij zacht, ik keek naar hem en schudde mijn hoofd, " dat wil ik niet " zei ik zacht. Ik keek op mijn klok en gaf Chris een knuffel, " ik ga mijn bedje in, moet vroeg op " zei ik zacht, Chris lachte en keek me aan. " ga een kaarsje opsteken " zei hij. En hij gaf me nog een stevige knuffel en liep toen weg, ik zuchtte en liep mijn slaapkamer in, ik douche me nog effe en deed mijn zweet kleren in wasmand, ik pakte snel een slaapjurkje aan. Ik liep mijn slaapkamer weer in en pakte de foto van mijn ouders en keek naar ze. " pap ik ga doen wat jij wilde ". Zei ik tegen de foto en er viel een traan langs mijn wang,

" mam ik word wel een prinses en pak van tante over. Dat beloof ik " zei ik tegen mijn moeder op de foto, ik voelde dat nog een traan viel van mijn wangen, ik drukte een kusje op de foto en zette hem weer op mijn nachtkastje, ik deed mijn maskertje op en legde me rustig neer. Ik sloot mijn ogen en dacht. " alles komt wel goed ", en niet veel later viel ik in een diepe slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen