Foto bij 4.

Pov Melanie

Ik liep rustig naar de tafel en zette me aan de tafel. Jeff deed me aan schuiven en liep toen weg van de tafel, " je hebt geluk dat Jeff me heeft omgepraat " zei mijn tante zacht, ik zuchtte en keek naar der, " wil je soms dat weer weg ga " zei ik zacht tegen mijn tante, mijn tante keek me aan en zuchtte, " ik heb het gewoon niet op meiden die prinses zijn die gaan werken " zei mijn tante zacht, ik keek naar der en zuchtte. " tante ik wil gewoon mijn leven lijden, en niet vast zitten " zei ik zacht, mijn tante keek me effe aan en lachte, " je bent echt net je moeder, die wilde dit ook " zei ze zacht, ik keek naar der. " maar mama is dood door een auto ongeluk " zei ik zacht en ik keek weg. Ik had het er nog zwaar mee, mijn tante keek naar me en legde een hand op de Mijne, " je moeder hield van je, vergeet dat niet " zei mijn tante zacht.

Ik beet in mijn lip en keek naar Jeff die het eten binnen bracht met een ober, ik lachte effe en at rustig aan mijn eten, toen ik klaar was met eten gaf ik mijn tante een kus op der wang. " ik ga effe naar mijn kamer en dan naar die dansles goed tante, " zei ik zacht. Mijn tante keek naar me en knikte, " is goed hoor meis " zei ze zacht en ze dronk van der thee. Ik liep de woonkamer uit en liep rustig naar mijn kamer toe, ik wilde alvast pakken voor morgen, ik zette mijn koffers alvast klaar en deed der wat warme truien in, en wat rokjes en wat jurkjes en wat broeken en jassen, ik keek naar mijn koffer en klikte hem dicht en zuchtte en dacht, " nu hopen dat die Peter en David me aan nemen".

Er werd ineens op de deur geklopt, " prinses bent u klaar voor de dans " zei Jeff zacht, ik keek op en lachte. " bijna kom er zoo aan " zei ik zacht, ik hoorde Jeff lachen en wist meteen waarom. Ik liep mijn kast in en pakte mijn DansOutfit en liep naar mijn badkamer toe, ik deed me snel een beetje opfrissen en ik maakte mijn haar in een staart. Ik deed een beetje make up en keek in de spiegel, ik liep naar de deur en keek nog eens in de spiegel, ik zach er goed uit, ik deed de deur open en keek naar Jeff. " ben der klaar voor " zei ik zacht met een lach. Hij keek naar me en lachte, " dat zie ik ja " zei hij zacht. Ik keek hem beledigend aan, " beledigt u nu een prinses " zei ik zacht, Jeff keek me aan en lachte, " ja beetje wel ja " zei hij. Ik keek hem aan en begon hem te kietelen, " das als wraak " zei ik. Jeff keek me aan en lachte, " kom anders kom je te laat " zei hij, ik keek naar hem en knikte en liep toen rustig mee naar de danszaal.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen